Je bent hier: Aan de slag > Sensoren koppelen aan de M450

Sensoren koppelen aan de M450

Voor het in gebruik nemen van een nieuwe Bluetooth Smart ® hartslagsensor, fietssensor of mobiel apparaat (smartphone, tablet) moet deze aan je M450 worden gekoppeld. Koppelen vergt slechts enkele seconden en zorgt dat je M450 alleen signalen ontvangt van jouw sensoren en apparaten en waarborgt storingsvrij trainen in een groep. Zorg dat je de koppeling thuis hebt uitgevoerd voordat je aan een evenement of wedstrijd meedoet om storing door gegevensoverdracht te voorkomen.

Compatibele Bluetooth Smart ® sensoren koppelen met de M450

Zie Compatibele sensoren voor instructies over het koppelen van specifieke sensoren.

Mobiel apparaat aan M450 koppelen

Maak vóór het koppelen van een mobiel apparaat een Polar account aan als je er nog geen hebt en download de Flow app vanaf de App Store of Google Play. Zorg dat je ook de FlowSync software op je computer hebt gedownload en geïnstalleerd vanaf flow.polar.com/start en dat je je M450 in de Flow webservice geregistreerd hebt.

Zorg vóór het koppelen dat Bluetooth op je mobiele apparaat ingeschakeld is en dat de vliegmodus is uitgeschakeld.

Een mobiel apparaat koppelen:

1. Ga in de M450 naar Instellingen > Algemene instellingen > Koppelen en synchr. > Mobiel apparaat koppelen en druk op START
  2. Zodra je apparaat gevonden is, verschijnt de apparaat-ID Polar mobiel xxxxxxxx op de M450.
  3. Druk op START, Je apparaat verbinden verschijnt, gevolgd door Verbinden met app.
  4. Accepteer het koppelverzoek van Bluetooth op je mobiele apparaat en typ de op je M450 weergegeven pincode.
  5. Koppelen voltooid verschijnt als dit gelukt is.

of

1. Open de Flow app op je mobiele apparaat en meld je aan met je Polar account.
  2. Wacht totdat Product verbinden op je mobiele apparaat verschijnt en (Wachten op M450) verschijnt.
  3. Houd in de tijdweergave van de M450 TERUG ingedrukt.
  4. Je apparaat verbinden verschijnt, gevolgd door Verbinden met app.
  5. Accepteer het koppelverzoek van Bluetooth op je mobiele apparaat en typ de op je M450 weergegeven pincode.
  6. Koppelen voltooid verschijnt als dit gelukt is.

Koppeling verwijderen

De koppeling met een sensor of mobiel apparaat verwijderen:

1. Ga naar Instellingen > Algemene instellingen > Koppelen en synchr. > Gekoppelde apparaten en druk op START.
  2. Kies het apparaat dat je uit de lijst wilt verwijderen en druk op START.
  3. Koppeling verwijderen? verschijnt; kies Ja en druk op START.
  4. Koppeling verwijderd verschijnt als dit gelukt is.