Je bent hier: Aan de slag > Inleiding

Polar M450 Gebruiksaanwijzing

Inleiding

Gefeliciteerd met je nieuwe M450! De M450 met GPS en Smart Coaching is bedoeld voor enthousiaste fietsers en moedigt je aan je grenzen te verleggen en optimaal te presteren. Krijg direct na je training een overzicht van je trainingssessie met de Flow app. Plan en analyseer je training gedetailleerd met de Flow webservice.

Deze gebruiksaanwijzing helpt je op weg met je nieuwe trainingspartner. Ga naar www.polar.com/en/support/M450 om de video-instructies en de laatste versie van deze gebruiksaanwijzing te bekijken.

M450

Bekijk je trainingsgegevens, zoals hartslag, snelheid, afstand en hoogte.

H7 hartslagsensor

Zie je huidige nauwkeurige hartslag tijdens de training op je M450. Je hartslag is de informatie die gebruikt wordt om te analyseren hoe je sessie is verlopen.

Alleen inbegrepen in de M450 met hartslagsensorset. Als je een set zonder hartslagsensor gekocht hebt, geen probleem; je kunt er later altijd een aanschaffen.

USB-kabel

Gebruik de USB-kabel om de batterij op te laden en de gegevens tussen je M450 en de Polar Flow webservice te synchroniseren met de FlowSync software.

Mobiele Polar Flow app

Bekijk je trainingsgegevens in één oogopslag na elke sessie. De Flow app synchroniseert je trainingsgegevens draadloos met de Polar Flow webservice. Je kunt deze downloaden vanaf de App Store of Google Play.

Polar FlowSync Software

Met de FlowSync software kun je gegevens via de USB-kabel synchroniseren tussen je M450 en de Flow webservice op je computer. Ga naar flow.polar.com/start om de Polar FlowSync software te downloaden en te installeren.

Polar Flow webservice

Plan en analyseer elk detail van je training, pas je trainingsapparaat aan en leer meer over je prestaties op polar.com/flow.