Je bent hier: Instellingen > Firmware bijwerken

Firmware bijwerken

De firmware van je M450 kan worden bijgewerkt. Telkens als een nieuwe firmwareversie beschikbaar is, zal FlowSync je dat melden wanneer je met de M450 via de USB-kabel verbinding maakt met je computer. De firmware updates worden via de USB-kabel en FlowSync software gedownload. De Flow app meldt je ook wanneer nieuwe firmware beschikbaar is.

Firmware updates worden uitgevoerd ter verbetering van de functionaliteit van je M450. Het kan bijvoorbeeld gaan om verbetering van bestaande functies, volledig nieuwe functies of om programmacorrecties.

Hoe werk je de firmware bij?

Om de firmware van je M450 bij te werken moet je over het volgende beschikken:

• Een account bij de Flow webservice
  • Geïnstalleerde FlowSync software
  • Registratie van je M450 in de Flow webservice

Ga naar flow.polar.com/start en maak je Polar account in de Polar Flow webservice en download en installeer de FlowSync software op je PC.

De firmware bijwerken gaat als volgt:

1. Sluit de micro USB-connector aan op de USB-poort van de M450 en sluit het andere eind van de kabel aan op je PC.
  2. FlowSync start met het synchroniseren van je gegevens.
  3. Na het synchroniseren wordt je gevraagd de firmware bij te werken.
  4. Kies Ja. De nieuwe firmware wordt geïnstalleerd (dit kan even duren) en de M450 start opnieuw.

Vóór het bijwerken van de firmware worden de belangrijkste gegevens van je M450 naar de Flow webservice gesynchroniseerd. Je zult dus geen belangrijke gegevens kwijtraken bij het bijwerken.