Ön itt van: Fontos információk > Szabályozással kapcsolatos információk

Szabályozással kapcsolatos információk

Ez a termék megfelel az 2014/53/EU és a 2011/65/EU irányelveknek. Az érvényes Megfelelőségi nyilatkozat a következő címen található: www.polar.com/en/regulatory_information.

Az áthúzott kerekes szeméttartály szimbólum azt mutatja, hogy a Polar termékek elektromos készülékek és az Európai Parlamentnek és a Tanács elektromos és elektronikus berendezések hulladékaira (WEEE) vonatkozó 2012/19/EU irányelvének hatálya alá esnek, és a termékhez használt elemek és akkumulátorok az Európai Parlament és Tanács 2006 szeptember 6-án kiadott, az elemekre és akkumulátorokra, illetve az elemek és akkumulátorok hulladékaira vonatkozó 2006/66/EK irányelv hatálya alá esnek. A Polar termékekben levő termékeket és elemeket/akkumulátorokat ennélfogva az EU országaiban elkülönítve kell leselejtezni. A Polar arra ösztönzi Önt, hogy védje a környezetet és embertársai egészségét az Európai Unión kívül is azáltal, hogy betartja a helyi hulladékkezelésre vonatkozó előírásokat, és hogy – amennyiben ez lehetséges – szelektíven gyűjtse az elektronikus termékeket, az elemeket és az akkumulátorokat.

Az M450 szabályozási címkéinek megtekintéséhez navigáljon a Settings > General settings > About your product (Beállítások > Általános beállítások > A termékről) menübe.

A szabályzatokra vonatkozó jelöléseket megtalálhatja a hátlap alatt, az eszköz hátoldalára nyomtatva. A hátlap eltávolítására vonatkozó információkért lásd: Cserélhető hátlap.

Az előírásokra vonatkozó információkat elérhetők következő címen: www.polar.com/support.