Ön itt van: Első lépések > Bevezetés

Polar M450 Felhasználói kézikönyv

Bevezetés

Gratulálunk az új M450 készülékéhez! Az M450-et a lelkes edzésekre tervezték GPS-szel és Smart Coaching-gal amely arra bátorítja Önt, hogy feszegesse teljesítőképességének határait és a legjobbat hozza ki magából. Azonnali visszajelzést kap edzés után a Flow alkalmazással. Megtervezheti és elemezheti az edzésének részleteit a Flow web szolgáltatással.

Ez a felhasználói kézikönyv segíti az új edzőtárssal megtett első lépéseket. A jelen felhasználói útmutató videójának megtekintéséhez, látogasson el a következő oldalra: www.polar.com/en/support/M450.

M450

Tekintse meg edzési adatait, mint például a pulzusszámot, a sebességet, a távolságot és a magasságot.

H7 Pulzusérzékelő

Edzés közben kövesse nyomon az M450 segítségével valós idejű, pontos pulzusszámát. A pulzusszám információit arra használhatja, hogy képet kapjon az edzés menetéről.

Csak a pulzusmérő készletekkel ellátott M450 tartozéka. Ha olyan készletet választott, amelynek nem tartozéka a pulzusmérő, ne aggódjon, bármikor vásárolhat egyet.

USB Kábel

Használja az USB kábelt az elem feltöltéséhez, és az adatok a M450 és a Polar Flow web szolgáltatás közötti szinkronizálására a Flow Sync szoftveren keresztül.

Polar Flow mobil alkalmazás

Nézze meg edzési adatait egy szempillantás alatt minden edzés után. A Flow alkalmazás szinkronizálja adatait vezeték nélkül a Polar Flow webszolgáltatásba. Töltse le az alkalmazást az App Store-ból vagy a Google Play-ről.

Polar FlowSync Szoftver

A Flowsync szoftver lehetővé teszi, hogy adatait az M450 és számítógépén a Flow web szolgáltatás között az USB kábelen keresztül szinkronizálja. Látogassa meg a flow.polar.com/start oldalt, majd töltse le és telepítse a Polar FlowSync szoftvert.

Polar Flow web szolgáltatás

Tervezze meg és elemezze edzésének minden részletét, szabja testre eszközét és tudjon meg többet a teljesítményéről a polar.com/flow címen.