Nalazite se ovdje: Prvi koraci > Uvod

Polar M450 Korisnički priručnik

Uvod

Čestitamo vam na novom uređaju M450! M450 je predviđen za ambiciozne bicikliste koje potiče na pomicanje osobnih granica i ostvarivanje najboljih rezultata, a to omogućuju značajke GPS i Pametno vježbanje. Aplikacija Flow daje vam trenutačan uvid u vaše vježbanje odmah po njegovom završetku. Internetska usluga Flow omogućava da isplanirate i analizirate vježbanje do pojedinosti.

Ovaj korisnički priručnik pomoći će da se pokrenete s novim prijateljem u vježbanju. Na adresi www.polar.com/en/support/M450 ćete pronaći video vodiče i najnoviju verziju ovog korisničkog priručnika.

M450

Pregledajte svoje podatke o vježbanju kao što su brzina otkucaja srca, brzina, udaljenost i nadmorska visina.

Senzor brzine otkucaja srca H7

Za vrijeme vježbanja, na uređaju M450 možete uživo pratiti precizne podatke o brzini otkucaja srca. Vaša brzina otkucaja srca je podatak koji se koristi u analizi vašeg vježbanja.

Isporučuje se samo uz uređaj M450 s kompletima senzora brzine otkucaja srca. Ako ste kupili komplet bez senzora brzine otkucaja srca, ne brinite, možete ga kupiti naknadno.

USB kabel

Koristite prilagođeni USB kabel za punjenje baterije i sinkronizaciju podataka između uređaja M450 i internetske usluge Polar Flow pomoću softvera FlowSync.

Mobilna aplikacija Polar Flow

Nakon vježbanja podaci će vam biti nadohvat ruke. Aplikacija Flow bežično će sinkronizirati vaše podatke o vježbanju s internetskom uslugom Polar Flow. Preuzmite je s usluge App Store ili Google Play

Softver Polar FlowSync

Softver Flowsync vam omogućuje sinkronizaciju podataka između uređaja M450 i internetske usluge Flow na računalu pomoću USB kabela. Idite na flow.polar.com/start za preuzimanje i instalaciju softvera FlowSync.

Internetska usluga Polar Flow

Na polar.com/flow ćete isplanirati i analizirati svaku pojedinost vašeg vježbanja, prilagoditi svoj uređaj i saznati više od svojoj izvedbi.