Du er her: Kom i gang > Introduktion

Polar M450 Brugervejledning

Introduktion

Tillykke med din nye M450! M450 med GPS og Smart Coaching er udformet til cykelentusiaster og opfordrer dig til at skubbe dine grænser og gøre dit bedste. Få et øjeblikkeligt overblik over din træning lige efter et træningspas med Flow-app. Planlæg din træning og få en detaljeret analyse af denne med Flow-webservicen.

Denne brugervejledning hjælper dig med at komme i gang med din nye træningspartner. Gå ind på www.polar.com/en/support/M450 for at se videovejledningerne og den nyeste version af denne brugervejledning.

M450

Få vist dine træningsdata, såsom puls, hastighed, distance og højde.

H7 pulsmåler

Se direkte og nøjagtig puls på din M450 under træning. Din puls er information, der bruges til at analysere, hvordan dit træningspas gik.

Kun inkluderet i M450 med pulsmålersæt. Hvis du har købt et sæt, som ikke indeholder en pulsmåler, kan du altid købe en senere.

USB-kabel

Brug USB-kablet til at oplade batteriet og til at synkronisere data mellem din M450 og Polar Flow-webservicen via FlowSync software.

Polar Flow-mobilapp

Se dine træningsdata med det samme efter hvert træningspas. Flow app synkroniserer dine træningsdata trådløst til webservicen Polar Flow. Download den fra App Store eller Google Play.

Polar FlowSync Software

Med Flowsync software kan du synkronisere data mellem din M450 og Flow-webservicen på din computer ved hjælp af USB-kablet. Gå ind på flow.polar.com/start for at hente og installere Polar FlowSync software.

Webservicen Polar Flow

Planlæg og analysér hver eneste detalje af din træning, brugertilpas din enhed, og lær mere om din præstation på polar.com/flow.