Olet täällä: Ominaisuudet > Älykkäät ilmoitukset (Android)

Älykkäät ilmoitukset (Android)

Älykkäät ilmoitukset -toiminto mahdollistaa puhelujen, viestien ja sovellusten ilmoitusten näyttämisen Polar-laitteessasi. Saat Polar-laitteeseen samat ilmoitukset kuin puhelimen näyttöön. Huomaa, että et saa ilmoituksia harjoituksen aikana.

• Varmista, että puhelimessasi on Android-versio 5.0 tai uudempi.
  • Varmista, että M400:ssa on uusin laiteohjelmisto.
  • Älykkäät ilmoitukset -toiminnon käyttö edellyttää, että käytössäsi on Polar Flow -mobiilisovelluksen Android-versio, johon Polar M400 on yhdistetty. Älykkäiden ilmoitusten toimiminen edellyttää, että Polar Flow -sovellus on käynnissä puhelimessasi.
  • Huomaa, että kun Älykkäät ilmoitukset -toiminto on käytössä, Polar-laitteen ja puhelimen akut kuluvat nopeammin, sillä Bluetooth on jatkuvasti käytössä.

Olemme testanneet toiminnon muutamissa yleisimmissä puhelinmalleissa. Näitä ovat esimerkiksi Samsung Galaxy S5, Samsung Galaxy S6, Nexus 5, LG G4 ja Sony Xperia Z3. Toiminnassa voi olla eroja muissa puhelinmalleissa, joissa on Android 5.0.

Asetukset

Hälytysten ja ilmoitusten vastaanottaminen edellyttää, että Polar-laite on yhdistetty Flow-sovellukseen. Lisäksi Polar-laitteessa ja puhelimessa on valittava oikeat asetukset. Lisätietoja M400:n ja puhelimen yhdistämisestä on kohdassa Yhdistäminen.

Ilmoitukset ovat oletuksena pois päältä. Voit ottaa ne käyttöön ja poistaa ne käytöstä M400:ssa tai Polar Flow -sovelluksessa. Suosittelemme, että asetuksia muutetaan aina M400:ssa.

M400

Jotta saat puhelimesi ilmoitukset ja hälytykset M400-laitteeseen, älykkäät ilmoitukset on otettava käyttöön kohdassa Valikko > Asetukset > Yleisasetukset > Älykkäät ilmoitukset.

Älykkäät ilmoitukset -toiminnon asetuksissa on seuraavat toiminnot:

• Ilmoitukset: Valitse ilmoitusten asetukseksi Päällä, Päällä (ei esikatselua) tai Pois päältä.

Päällä: ilmoituksen sisältö näytetään M400:n näytössä. Päällä (ei esikatselua): ilmoituksen sisältöä ei näytetä M400:n näytössä. Pois päältä (oletus): ilmoituksia ei näytetä M400:ssa.

• Äänet: Aseta ilmoitusten äänet Päälle tai Pois päältä.
  • Ilmoitukset: älä häiritse: Jos haluat ottaa ilmoituksista ja puheluista annettavan hälytyksen pois käytöstä tiettynä aikana, ota Älä häiritse -toiminto käyttöön. Määritä sitten aika, jolloin Älä häiritse -toiminto on päällä. Kun Älä häiritse -toiminto on päällä, et saa ilmoituksia ja puhelusta kertovia hälytyksiä määritettynä aikana.

Oletuksena Älä häiritse -toiminto on päällä klo 22.00–7.00.

Flow-sovellus

Polar Flow -mobiilisovelluksessa Älykkäät ilmoitukset -toiminto on oletusarvoisesti pois käytöstä.

Ota Älykkäät ilmoitukset käyttöön tai pois käytöstä mobiilisovelluksessa seuraavasti:

1. Avaa Polar Flow -mobiilisovellus.
  2. Synkronoi M400 ja mobiilisovellus pitämällä M400:n TAKAISIN-painiketta painettuna.
  3. Siirry kohtaan Laitteet.
  4. Valitse kohdassa Älykkäät ilmoitukset vaihtoehto Päällä, Päällä (ei esikatselua) tai Pois päältä.

Kun otat Älykkäät ilmoitukset käyttöön, saat ohjeet ilmoitusten sallimiseen puhelimessasi (eli puhelimen ilmoitusten käyttöoikeuden antamiseen Polar Flow -sovellukselle), jos et vielä ole sallinut niitä. Ota ilmoitukset käyttöön? tulee näyttöön. Napauta Ota käyttöön. Valitse sitten Polar Flow ja napauta OK.

5. Synkronoi M400 ja mobiilisovellus pitämällä M400:n TAKAISIN-painiketta painettuna.
  6. M400:n näytössä lukee Älykkäät ilmoitukset päällä tai Älykkäät ilmoitukset pois päältä.

Kun muutat ilmoitusasetuksia Polar Flow ‑mobiilisovelluksessa, muista synkronoida M400 ja mobiilisovellus.

Puhelin

Jotta saat puhelimesi ilmoitukset Polar-laitteeseen, sinun on otettava ilmoitukset käyttöön niissä mobiilisovelluksissa, joista haluat saada ne. Se onnistuu mobiilisovelluksen asetusten tai Android-puhelimen sovellusten ilmoitusasetusten kautta. Katso sovellusten ilmoitusten asetuksia koskevia lisäohjeita puhelimesi käyttöohjeesta.

Lisäksi Polar Flow -sovelluksella on oltava oikeus lukea puhelimesi ilmoituksia. Polar Flow -sovellukselle on annettava pääsy puhelimen ilmoituksiin (eli ilmoitukset on sallittava Polar Flow -sovelluksessa). Polar Flow -sovellus antaa tarvittaessa ohjeet käytön sallimiseen.

Käyttö

Kun saat hälytyksen, Polar-laite ilmoittaa siitä äänimerkillä. Kalenteriin merkitystä tapahtumasta ja viestistä tulee yksi hälytys, mutta puhelusta ilmoittava hälytys jatkuu, kunnes napautat Polar-laitteen TAKAISIN-painiketta, vastaat puhelimeen tai kunnes hälytys on jatkunut 30 sekunnin ajan.

Soittajan nimi näkyy näytössä, jos se on matkapuhelimesi puhelinmuistiossa ja jos nimessä on vain latinalaisia peruskirjaimia ja seuraavien kielten erikoismerkkejä: ranska, suomi, ruotsi, saksa, norja ja espanja.

Ilmoitusten hylkääminen

Ilmoitukset voi hylätä manuaalisesti tai aikakatkaisulla. Manuaalinen hylkääminen poistaa ilmoituksen myös puhelimen näytöltä, mutta aikakatkaisu poistaa sen vain Polar-laitteesta. Ilmoitus näkyy edelleen puhelimessa.

Ilmoitusten poistaminen näytöstä:

• Manuaalisesti: Paina TAKAISIN-painiketta.
  • Aikakatkaisu: Ilmoitus poistuu näytöstä 30 sekunnin kuluttua, jos et hylkää sitä manuaalisesti.

Älä häiritse

Jos haluat ottaa ilmoituksista ja puheluista annettavan hälytyksen pois käytöstä tiettynä aikana, ota Älä häiritse -toiminto käyttöön. Kun se on päällä, et saa ilmoituksia etkä puheluista annettavia hälytyksiä valitsemanasi aikana.

Älä häiritse -toiminto on oletuksena päällä klo 22.00–7.00. Voit muuttaa aikaväliä Polar-laitteesi kohdasta Yleisasetukset.

Kun Älä häiritse -toiminto on päällä, Polar-laitteen näytön vasemmassa yläkulmassa on kuvake (kuunsirppi), joka kertoo, ettet saa ilmoituksia.

Estä sovellukset

Voit estää tiettyjen sovellusten ilmoitukset Polar Flow -sovelluksessa. Kun saat sovelluksesta ensimmäisen ilmoituksen Polar-laitteeseen, sovellus lisätään luetteloon kohdassa Asetukset > Ilmoitukset > Estä sovellukset, jossa voit halutessasi estää sen.

Näytön vasemmassa yläreunassa oleva kuvake tarkoittaa, että Polar-laitteesi yhteys puhelimeesi on katkennut, eikä se voi vastaanottaa ilmoituksia. Varmista, että puhelimesi on enintään 10 metrin (33 jalan) etäisyydellä Polar-laitteestasi. Jos puhelimesi on tällä etäisyydellä, tarkista Bluetooth-yhteyden tila puhelimestasi.