Olet täällä: Ominaisuudet > Älykkäät ilmoitukset (iOS)

Älykkäät ilmoitukset (iOS)

Älykkäät ilmoitukset -toiminto mahdollistaa puhelujen, viestien ja sovellusten ilmoitusten näyttämisen Polar-laitteessasi. Saat Polar-laitteeseen samat ilmoitukset kuin puhelimen näyttöön. Älykkäät ilmoitukset -toiminto on käytettävissä iOS- ja Android-käyttöjärjestelmissä.

Asetukset

Hälytysten ja ilmoitusten vastaanottaminen edellyttää, että Polar-laite on yhdistetty Flow-sovellukseen. Lisäksi Polar-laitteessa ja puhelimessa on valittava oikeat asetukset. Lisätietoja M400:n ja puhelimen yhdistämisestä on kohdassa Yhdistäminen.

M400

Jotta saat puhelimesi ilmoitukset ja hälytykset M400-laitteeseen, älykkäät ilmoitukset on otettava käyttöön kohdassa Valikko > Asetukset > Yleisasetukset > Älykkäät ilmoitukset.

Älykkäät ilmoitukset -toiminnon asetuksissa on seuraavat toiminnot:

• Ilmoitukset: Valitse ilmoitusten asetukseksi Päällä, Päällä (ei esikatselua) tai Pois päältä.

Päällä: ilmoituksen sisältö näytetään M400:n näytössä. Päällä (ei esikatselua): ilmoituksen sisältöä ei näytetä M400:n näytössä. Pois päältä (oletus): ilmoituksia ei näytetä M400:ssa.

• Äänet: Aseta ilmoitusten äänet Päälle tai Pois päältä.
  • Ilmoitukset: älä häiritse: Jos haluat ottaa ilmoituksista ja puheluista annettavan hälytyksen pois käytöstä tiettynä aikana, ota Älä häiritse -toiminto käyttöön. Määritä sitten aika, jolloin Älä häiritse -toiminto on päällä. Kun Älä häiritse -toiminto on päällä, et saa ilmoituksia ja puhelusta kertovia hälytyksiä määritettynä aikana.

Oletuksena Älä häiritse -toiminto on päällä klo 22.00–7.00.

Puhelin

Puhelimen ilmoituksia koskevat asetukset määrittävät, mitä ilmoituksia Polar-laite näyttää. Ilmoitusasetusten muuttaminen iOS-puhelimessa:

1. Siirry kohtaan Asetukset > Ilmoituskeskus.
  2. Varmista, että sovellukset, joita koskevat ilmoitukset haluat saada, ovat Sisällytä-luettelossa, ja että niiden ilmoitusten tyypiksi on valittu Banneri tai Viestit.

Et saa ilmoituksia sovelluksista, jotka ovat Älä sisällytä -luettelossa.

Flow-sovellus

Polar Flow -mobiilisovelluksessa Älykkäät ilmoitukset -toiminto on oletusarvoisesti pois käytöstä.

Ota Älykkäät ilmoitukset käyttöön tai pois käytöstä mobiilisovelluksessa seuraavasti:

1. Avaa Polar Flow -mobiilisovellus.
  2. Siirry kohtaan Laitteet.
  3. Valitse kohdassa Älykkäät ilmoitukset vaihtoehto Päällä, Päällä (ei esikatselua) tai Pois päältä.
  4. Synkronoi M400 ja mobiilisovellus pitämällä M400:n TAKAISIN-painiketta painettuna.
  5. M400:n näytössä lukee Älykkäät ilmoitukset päällä tai Älykkäät ilmoitukset pois päältä.

Kun muutat ilmoitusasetuksia Polar Flow ‑mobiilisovelluksessa, muista synkronoida M400 ja mobiilisovellus.

Käyttö

Kun saat hälytyksen, Polar-laite ilmoittaa siitä äänimerkillä. Kun saat puhelun, voit valita, vastaatko puheluun, hiljennätkö laitteen vai hylkäätkö puhelun. Hiljentäminen hiljentää vain Polar-laitteen mutta ei puhelinta. Jos puhelusta kertovan hälytyksen aikana tulee ilmoitus, sitä ei näytetä.

Voit vastaanottaa puheluja ja reittiohjeita (vain Google-kartoista) harjoituksen aikana, jos Flow-sovellus on käynnissä puhelimessasi. Harjoituksen aikana et saa mitään ilmoituksia (sähköpostista, kalenterista, sovelluksista jne.).

Ilmoitusten hylkääminen

Ilmoitukset voi hylätä manuaalisesti tai aikakatkaisulla. Manuaalinen hylkääminen poistaa ilmoituksen myös puhelimen näytöltä, mutta aikakatkaisu poistaa sen vain Polar-laitteesta. Ilmoitus näkyy edelleen puhelimessa.

Ilmoitusten poistaminen näytöstä:

• Manuaalisesti: paina TAKAISIN-painiketta.
  • Määräajan kuluttua: ilmoitus poistuu näytöstä 30 sekunnin kuluttua, jos et ohita sitä manuaalisesti.

Älä häiritse

Jos haluat ottaa ilmoituksista ja puheluista annettavan hälytyksen pois käytöstä tiettynä aikana, ota Älä häiritse -toiminto käyttöön. Kun se on päällä, et saa ilmoituksia etkä puheluista annettavia hälytyksiä valitsemanasi aikana.

Älä häiritse -toiminto on oletuksena päällä klo 22.00–7.00. Voit muuttaa aikaväliä Polar-laitteesi kohdasta Yleisasetukset.

Kun Älä häiritse -toiminto on päällä, näytön vasemmassa yläkulmassa on kuvake (kuunsirppi), joka kertoo, ettet saa ilmoituksia.

Näytön vasemmassa yläreunassa oleva kuvake tarkoittaa, että Polar-laitteesi yhteys puhelimeesi on katkennut, eikä se voi vastaanottaa ilmoituksia. Varmista, että puhelimesi on enintään 10 metrin (33 jalan) etäisyydellä Polar-laitteestasi. Jos puhelimesi on tällä etäisyydellä, tarkista Bluetooth-yhteyden tila puhelimestasi.