Du er her: Funktioner > Smarte meddelelser (iOS)

Smarte meddelelser (iOS)

Funktionen til smarte meddelelser giver dig mulighed for at få underretninger om indkommende opkald, meddelelser og beskeder fra apps på din Polar-enhed. Du modtager de samme meddelelser på din Polar-enhed, som du modtager på din telefonskærm. Funktionen til smarte meddelelser er både tilgængelig for iOS og Android.

Indstillinger

Din Polar-enhed skal parres med Flow-appen for at modtage underretninger og meddelelser, og du skal også have de rette indstillinger på din Polar-enhed og telefon. Der er yderligere oplysninger om parring af M400 med en telefon under Parring.

M400

For at kunne modtage meddelelser og underretninger fra din telefon på din M400 skal du slå smarte meddelelser til under Menu > Indstillinger > Generelle indstillinger > Smarte meddelelser.

I indstillingerne for Smarte meddelelser finder du:

• Meddelelser: Stil meddelelserne på Til, Til (ingen forh.visning) eller Fra.

Til: Meddelelsens indhold vises på M400-displayet. Til (ingen forh.visning): Meddelelsens indhold vises på M400-displayet. Fra (standard): Du modtager ingen meddelelser på din M400.

• Lyde: Slå meddelelseslyden Til eller Fra.
  • Meddelelsen Forstyr ikke: Hvis du vil slå underretninger om meddelelser og opkald fra i et bestemt tidsrum, skal du slå Forstyr ikke til. Indstil derefter tidsperioden, hvor Forstyr ikke er slået til. Når Forstyr ikke er slået til, modtager du ingen meddelelser eller underretninger om opkald i den tidsperiode, du har indstillet.

Som standard er Forstyr ikke slået til mellem kl. 22 - 7.

Telefon

Meddelelsesindstillingerne på din telefon afgør, hvilke meddelelser du modtager på din Polar-enhed. Sådan redigerer du meddelelsesindstillingerne på din iOS-telefon:

1. Gå ind under Indstillinger > Meddelelsescenter.
  2. Sørg for, at de apps, du gerne vil modtage meddelelser for, er angivet under Medtag, og at deres meddelsestype er indstillet til Banner eller Underretninger.

Du vil ikke modtage meddelelser fra apps, der er angivet under Medtag ikke.

Flow-app

På Polar Flow-mobilappen er funktionen til smarte meddelelser som standard slået fra.

Slå funktionen for smarte meddelelser til/fra i Polar Flow-mobilappen på følgende måde.

1. Åbn Polar Flow-mobilappen.
  2. Gå ind under Enheder.
  3. Vælg under Smarte meddelelser Til, Til (ingenforh.visning) eller Fra.
  4. Synkroniser din M400 med mobilappen ved at trykke på knappen TILBAGE og holde den nede på din Polar M400.
  5. Smarte meddelelser til eller Smarte meddelelser fra vises på displayet af din M400.

Hver gang du ændrer meddelelsesindstillingerne på Polar Flow-mobilappen, skal du huske at synkronisere din M400 med mobilappen.

BRUG

Når du modtager en underretning, får du besked af din Polar-enhed med en lyd. Når du modtager et opkald, kan du vælge at besvare det, slå lyden fra eller afvise det. Hvis du slår lyden fra, vil det kun gælde din Polar-enhed, det slår ikke lyden fra på din telefon. Hvis du modtager en meddelelse under en underretning om et opkald, vises det ikke.

Under et træningspas kan du modtage opkald og rutevejledninger (kun med Google Maps), hvis du har Flow-appen kørende på din telefon. Du modtager ikke meddelelser (e-mail, kalender, apps osv.) under træningspassene.

Afvis meddelelser

Meddelelser kan afvises manuelt eller ved timeout. Hvis du afviser meddelelsen manuelt, afvises den også på din telefonskærm, mens timeout kun fjerner den fra din Polar-enhed, så de stadig er synlig på din telefon.

Sådan afviser du meddelelser på skærmen:

• Manuelt: Tryk på knappen TILBAGE
  • Tidsudløb: Meddelelsen forsvinder efter 30 sekunder, hvis du ikke afviser den manuelt

Forstyr ikke

Hvis du vil slå underretninger om meddelelser og opkald fra i et bestemt tidsrum, skal du slå Forstyr ikke til. Når Forstyr ikke er slået til, modtager du ingen underretninger om meddelelser eller opkald i det tidsrum, du har angivet.

Forstyr ikke er som standard slået til, og tidsperioden er kl. 22-7. Du kan ændre tidsrummet via Generelle indstillinger på din Polar-enhed.

Når Forstyr ikke er slået til, vises et ikon (en halvmåne) i øverste venstre hjørne på skærmen for at angive, at du ikke kan modtage meddelelser.

Dette ikon øverst til venstre på displayet indikerer, at din Polar-enhed har mistet forbindelsen til din telefon og ikke kan modtage meddelelser. Sørg for, at din telefon befinder sig inden for en rækkevidde af 10 meter fra din Polar-enhed. Kontrollér Bluetooth-forbindelsens status fra din telefon, hvis din telefon er inden for rækkevidden.