Du är här: Polar Flow > Polar Flow-appen > Planera din träning

Planera ett träningspass i Polar Flow-appen

Du kan planera din träning och skapa personliga träningsmål på Polar Flow webbtjänst eller i Polar Flow-appen. Observera att träningsmålen måste synkroniseras till din M200 innan du kan använda dem och din M200 visar endast dina planerade träningspass för den aktuella dagen. Din M200 ger dig vägledning under träningen för att nå ditt träningsmål.

• Snabbmål: Välj en tid, en sträcka eller ett kalorimål för träningen. Du kan till exempel välja att förbruka 500 kcal, springa 10 km eller simma i 30 minuter.
  • Fasmål: Du kan dela upp ditt träningspass i faser och ange en tid och intensitetsmål för var och en av faserna. Detta är t.ex. för att skapa ett intervallträningspass och lägga till uppvärmnings- och nedvarvningsfaser till det.

Skapa ett träningsmål i Polar Flow-appen

1. I Polar Flow-appen öppar du Träningskalendern.
  2. Tryck på plusikonen i det övre högra hörnet.

Skapa ett snabbmål

1. Välj Lägg till snabbmål från listan.
  2. Välj om du vill ställa in Sträcka, Träningstid eller Kalorier som träningsmål.
  3. Välj Sport (valfritt) och ange Målnamn, Datum, Tid och Noteringar (valfritt). Ange antingen Sträcka, Träningstid eller Kalorier beroende på vilken typ av mål du har valt.
  4. Tryck på Skapa mål för att lägga till målet i din Träningskalender.

Skapa ett träningsmål i faser

Du kan endast skapa en intervalltyp för träningsmål i faser i Polar Flow-appen. Om du vill skapa en annan typ av fasmål (med olika tid/längd på faserna) kan du göra det via webbtjänsten Polar Flow.

1. Välj Lägg till träningsmål i faser från listan.
  2. Välj sport (valfritt) och ange Målnamn, Datum, Tid och Noteringar (valfritt). Använd reglaget för att välja om du vill Starta faser automatiskt (alt. manuellt).
  3. Svep från höger till vänster för att redigera inställningarna för de olika faserna i träningsmålet:
    • Uppvärmning: Välj att fasen baseras på antingen Träningstid eller Sträcka och fyll i tid/sträcka.
    • Intervall: Ange Antal intervaller du vill göra och välj att ställa in Arbetsfasen och Vilofasen baserat på antingen Träningstid eller Sträcka och fyll i önskad tid/sträcka.
    • Nedvarvning: Välj att fasen baseras på antingen Träningstid eller Sträcka och fyll i tid/sträcka.
  1. Tryck på Skapa mål för att lägga till målet i din Träningskalender.