Du er her: Polar Flow > Polar Flow-appen > Planlegge treningen

Planlegge treningen i Polar Flow-appen

Du kan planlegge treningen din og opprette personlige treningsmål for deg selv i Polar Flow-nettjenesten eller Polar Flow-appen. Vær oppmerksom på at treningsmålene må synkroniseres med M200 før du kan bruke dem, og at M200 bare viser dine planlagte treningsøkter for inneværende dag. M200 gir deg veiledning for oppnåelse av målet ditt under treningen.

• Hurtigmål: Velg varighet eller kalorier som mål for treningsøkten. Du kan for eksempel velge å forbrenne 500 kalorier, løpe 10 km eller svømme i 30 minutter.
  • Fasemål: Du kan dele opp treningsøkten din i faser og angi en ulik varighet og intensitet for hver av dem. Denne funksjonen kan brukes hvis du for eksempel vil opprette en intervalltreningsøkt og legge til passende faser for oppvarming og nedkjøling i økten.

Opprett et treningsmål i Polar Flow-appen

1. Åpne treningskalenderen i Polar Flow-appen.
  2. Trykk på plussikonet øverst til høyre.

Opprett et hurtigmål

1. Velg Legg til hurtigmål fra listen.
  2. Velg om du vil bruke Distanse, Varighet eller Kalorier som mål.
  3. Legg til en sport (valgfritt), og angi Målnavn, Dato, Klokkeslett og Merknader (valgfritt). Legg inn enten Distanse, Varighet eller Kalorier, avhengig av måltypen du har valgt.
  4. Trykk på Opprett mål for å legge til målet i treningskalenderen.

Opprett et fasemål

Du kan kun opprette et fasebasert treningsmål av intervalltypen i Polar Flow-appen. Hvis du vil opprette et fasemål av en annen type, kan du gjøre det i Polar Flow-nettjenesten.

1. Velg Legg til fasemål fra listen.
  2. Legg til en sport (valgfritt), og angi Målnavn, Dato, Klokkeslett og Merknader (valgfritt). Bruk glidebryteren for å velge om du vil aktivere Start faser automatisk.
  3. Sveip fra høyre til venstre for å redigere innstillingene for de ulike fasene av treningsmålet:
    • Oppvarming: Velg å registrere fasen basert på enten Varighet eller Distanse, og legg inn verdien.
    • Intervall: Angi hvilket Antall intervaller du vil utføre, velg å registrere fasen(e) for Innsats og Hvile basert på enten Varighet eller Distanse, og legg inn verdiene.
    • Nedkjøling: Velg å registrere fasen basert på enten Varighet eller Distanse, og legg inn verdien.
  1. Trykk på Opprett mål for å legge til målet i treningskalenderen.