[[[Undefined variable Variables.ManualBreadcrumb]]]: Træning > Start af et træningspas

Start af et træningspas

1. Tag din M200 på, og stram urremmen.
  2. Gå ind under Træning, og tryk på den HØJRE knap og hold den nede.
  3. ELLER

Tryk på den HØJRE knap og hold den nede.

4. Gennemse sportsprofilerne med den HØJRE knap. Du kan tilføje flere sportsprofiler på din M200 i Polar Flow-mobilappen eller i Flow-webservicen. I webservicen kan du også definere specifikke indstillinger for hver sportsprofil, som f.eks. oprette skræddersyede træningsvisninger.
  5. Gå udenfor og væk fra høje bygninger og træer. Hold din M200 stille med displayet opad for at finde GPS-satellitsignalerne. Din M200 vibrerer, og GPS-ikonet holder op med at blinke, når signalet er fundet.
  6. M200 har fundet din puls, når pulsikonet holder op med at blinke, og din puls vises.

7. Tryk på den HØJRE knap og hold den nede for at starte målingen af dit træningspas.

Se Funktioner under træning for yderligere oplysninger om, hvad du kan gøre med din M200 under træning.

Start et planlagt træningspas

Du kan planlægge din træning og oprette detaljerede træningsmål i Polar Flow-appen eller Polar Flow-webservicen og synkronisere dem til din M200.

Sådan starter du et planlagt træningspas:

Dine planlagte træningspas for den aktuelle dag vises øverst på listen under Træning.

1. Tryk på den HØJRE knap og hold den nede for at vælge træningsmålet. Hvis du har planlagt en intervaltræning for den pågældende dag, kan du trykke på den HØJRE knap for at gennemgå de forskellige intervaller af det planlagte træningspas.
  2. Tryk på den HØJRE knap og hold den nede for at åbne listen over sportsprofiler. Fortsæt derefter med at følge anvisningerne herover for Start et træningspas fra trin 3.

Din M200 giver dig vejledning til at nå dit mål under træningen. Se Funktioner under træning for yderligere oplysninger.