Du er her: Polar Flow > Appen Polar Flow > Sportsprofiler i Flow-app

Polar-sportsprofiler i Flow-app

Der findes tre standardsportsprofiler på din M200. I Polar Flow-appen kan du tilføje nye sportsprofiler på din sportsliste eller fjerne sportsgrene fra din konto. Du kan have højst 20 sportsprofiler aktive i Flow-appen og i brug på din M200. Hvis du har over 20 sportsprofiler på din Polar-konto, overføres de første 20 på listen til din M200 under synkronisering.

Du kan ændre dine sportsprofilers rækkefølge. Du skal bare trykke på den, du ønsker at flytte, holde den nede og trække og slippe den på det ønskede sted på listen.

Tilføj en sportsprofil

1. I Polar Flow-appen skal du gå ind under Sportsprofiler fra hovedmenuen.
  2. Tryk på plus-ikonet øverst til højre.
  3. Vælg den sportsgren, du ønsker at tilføje. De sportsgrene, du allerede har, er fremhævet med rød på listen.
  4. Tryk derefter på UDFØRT øverst til højre for at tilføje sportsgrenen øverst på listen over sportsprofiler i din konto.

Fjern en sportsprofil

1. I Polar Flow-appen skal du gå ind under Sportsprofiler fra hovedmenuen.
  2. Tryk på det sportsprofilikon, du vil fjerne.
  3. Tryk på Fjern (sportsprofil?).
  4. Tryk igen på Fjern for at bekræfte sletningen af sportsprofilen fra din Polar-konto.

Husk at synkronisere de ændrede indstillinger til din M200.

Bemærk, at i en række indendørs sportsprofiler, gruppesportsprofiler og holdsportsprofiler er indstillingen Puls synlig for andre enheder som standard slået til. Dette betyder, at kompatible enheder med Bluetooth Smart trådløs teknologi, f.eks. udstyr i træningscenter, kan måle din puls. Du kan kontrollere hvilke sportsprofiler, der har Bluetooth-udsendelse slået til som standard, fra Listen over Polar-sportsprofiler. Du kan aktivere eller deaktivere Bluetooth-udsendelse fra indstillingerne for sportsprofiler.