Du er her: Kom i gang > Opsætning af din M200

Opsætning af din M200

Din nye M200 er i opbevaringstilstand, og den aktiveres, når du slutter den til en USB-oplader for at oplade den eller en computer for at sætte den op. Vi anbefaler, at du oplader batteriet, inden du begynder at bruge din M200. Hvis batteriet er helt afladet, tager det nogle minutter, før opladningen starter. Se Batterier for detaljerede oplysninger om opladning af batteriet, batteriets driftstider og meddelelser om lavt batteri.

Vælg en opsætningsmulighed: en kompatibel mobil enhed eller en computer

Du kan vælge, hvordan du opsætter din M200: enten trådløst med en kompatibel mobil enhed eller med en computer. Du har brug for en internetforbindelse til begge metoder.

• Mobil opsætning er praktisk, hvis du ikke har adgang til en computer med en USB-port, men det kan muligvis tage længere tid.
  • Opsætning med en computer via kabel er hurtigere, og du kan oplade din M200 samtidigt, men du har brug for en tilgængelig computer.

Mulighed A: Opsæt med en mobil enhed og Polar Flow-app

Polar M200 sluttes trådløst til Polar Flow-mobilappen via Bluetooth® Smart, så husk at slå Bluetooth til i din mobile enhed.

Se enheder kompatible med Polar Flow-appen på support.polar.com.

1. Frakobl urremmen, som beskrevet i kapitlet Urrem.
  2. For at sikre dig at der er nok opladning i din M200 under den mobile opsætning, skal du bare slutte din M200 til en strømført USB-port eller en USB-strømadapter. Sørg for, at adapteren er mærket med "output 5 V jævnstrøm", og at den forsyner mindst 500 mA. Sørg også for, at du tilslutter M200 i den rigtige retning, dvs. de fire ben på USB-stikket af M200 skal vende mod de fire ben i din computers USB-port eller i USB-strømadapteren. Det kan tage nogle få minutter for din M200 at vågne, inden opladningsanimationen starter.

Inden opladningen bør du sikre dig, at der ikke er fugt, hår, støv eller snavs på USB-stikket i M200. Tør forsigtigt evt. snavs eller fugt af.

3. Gå ind på App Store eller Google Play på din mobile enhed, og søg og download Polar Flow-appen.
  4. Åbn Flow-appen på din mobile enhed. Den genkender din nye M200 i nærheden og beder dig om at gå i gang med at parre den. Acceptér anmodningen om parring, og indtast Bluetooth-parringskoden, der vises på displayet af M200, i Flow-appen.

For at kunne tilslutte din M200 og Flow-appen skal du sørge for, at der er strøm på din M200.
  5. Opret derefter en Polar-konto, eller log ind, hvis du allerede har en. Appen fører dig gennem indlogningen og opsætningen. Tryk på Gem og synkroniser, når du har defineret alle indstillingerne. Derefter synkroniseres dine personlige indstillinger til din M200.

For at få de mest nøjagtige og personlige aktivitets- og træningsdata er det vigtigt, at du angiver de præcise indstillinger. Hvis der er en tilgængelig firmwareopdatering til din M200, anbefaler vi, at du installerer den under opsætningen. Det kan tage op til 20 minutter at udføre.
  6. M200-displayet åbnes i tidsvisningen, når synkroniseringen er færdig.

Efter opsætningen er du klar til start. Nyd det!

Mulighed B: Opsæt med din computer

1. Gå ind på flow.polar.com/start, og installér FlowSync-softwaren for at opsætte din M200.
  2. Frakobl urremmen, som beskrevet i kapitlet Urrem.
  3. Tilslut din M200 i computeren ved hjælp af det medfølgende USB-kabel for at oplade den under opsætningen. Sørg for, at du tilslutter M200 i den rigtige retning (se billedet ovenover). Hvis du slutter M200 direkte til USB-porten i en computer, bør du sørge for, at USB-stikket på din M200 ikke bliver bøjet. Det kan tage nogle få minutter for din M200 at vågne. Lad din computer installere evt. foreslåede USB-drivere.

Inden opladningen bør du sikre dig, at der ikke er fugt, hår, støv eller snavs på USB-stikket i M200. Tør forsigtigt evt. snavs eller fugt af.

4. Log ind med din Polar-konto, eller opret en ny. Webservicen fører dig gennem login og opsætning.

For at få de mest nøjagtige og brugertilpassede aktivitets- og træningsdata er det vigtigt, at du angiver de præcise fysiske indstillinger, når du tilmelder dig webservicen. Når du tilmelder dig, kan du vælge det sprog, du vil bruge på din M200. Hvis der er en tilgængelig firmwareopdatering til din M200, anbefaler vi, at du installerer den under opsætningen. Det kan tage op til 10 minutter at udføre.

Efter opsætningen er du klar til start. Nyd det!