Du er her: Polar Flow > Appen Polar Flow > Planlægning af din træning

Planlægning af din træning i Polar Flow-appen

Du kan planlægge din træning og oprette personlige træningsmål for dig selv i Polar Flow-webservicen eller i Polar Flow-appen. Bemærk, at træningsmålene skal synkroniseres med din M200, inden du kan bruge dem, og din M200 viser kun dine planlagte træningspas for den aktuelle dag. Din M200 giver dig vejledning til at nå dit mål under træningen.

• Hurtigt mål: Vælg en varighed eller et kaloriemål til træningen. Du kan f.eks. vælge at forbrænde 500 kcal, løbe 10 km eller svømme i 30 minutter.
  • Intervaltræning: Du kan opdele dit træningspas i intervaller og indstille en anden varighed og intensitet for hvert enkelt af dem. Denne er f.eks. til at oprette et intervaltræningspas og tilføje korrekte opvarmnings- og nedkølingsintervaller til det.

Opret et træningsmål i Polar Flow-appen

1. Åbn kalenderen for Træning i Polar Flow-appen.
  2. Tryk på plus-ikonet øverst til højre.

Opret et hurtigt mål

1. Vælg Tilføj hurtigt mål fra listen.
  2. Vælg, om du vil indstille Distance, Varighed eller Kalorier som dit mål.
  3. Tilføj en sportsgren (valgfri), og angiv Målnavn, Dato, Tid og Noter (valgfri). Angiv enten Distance, Varighed eller Kalorier, afhængigt af din måltype.
  4. Tryk på Opret mål for at tilføje målet i kalenderen for din Træning.

Opret et intervalmål

Du kan kun oprette et intervaltræningsmål i Polar Flow-appen. Hvis du vil oprette en anden slags intervalmål, kan du gøre det i Polar Flow-webservicen.

1. Vælg Tilføj intervalmål fra listen.
  2. Tilføj en sportsgren (valgfri), og angiv Målnavn, Dato, Tid og Noter (valgfri). Brug skyderen til at vælge, om du vil Starte intervaller automatisk.
  3. Swipe fra højre til venstre for at redigere indstillingerne for de forskellige intervaller af træningsmålet:
    • Opvarmning: Vælg at indstille intervallet baseret på enten Varighed eller Distance, og angiv værdien.
    • Interval: Indstil, hvor mange Antal intervaller du vil gennemføre, og vælg at indstille Træningsinterval(ler) og Hvileinterval(ler) baseret på enten Varighed eller Distance, og angiv værdierne.
    • Nedkøling: Vælg at indstille intervallet baseret på enten Varighed eller Distance, og angiv værdien.
  1. Tryk på Opret mål for at tilføje målet i kalenderen for din Træning.