Du är här: Komma igång > Introduktion

Polar Loop Crystal Användarhandbok

Introduktion

Tack för att du har köpt den intelligent snygga Polar Loop Crystal!

Den här handboken hjälper dig att komma igång med din nya vän. Gå till support.polar.com/en/Loop_Crystal för att se videohandledningarna och den senaste versionen av denna användarhandbok.

Översikt

Polar Loop Crystal

Polar Loop Crystal håller reda på alla dina aktiviteter – varje steg och hopp under hela dagen - och visar på vilket sätt det är bra för dig. Den belönar dig när du har gjort tillräckligt och hjälper dig att röra på dig om det fortfarande är lite kvar till ditt dagliga aktivitetsmål.

USB-kabel

Produktpaketet innehåller en anpassad USB- kabel. Använd den för att ladda batteriet och synkronisera data mellan din Polar Loop Crystal och Flow webbtjänst via FlowSync-programmet.

Polar Flow-appen

Se din dagliga aktivitet och dina träningsdata på ett ögonblick. Flow-appen synkroniserar din aktivitet och dina träningsdata trådlöst till Polar Flow webbtjänst. Skaffa den på App StoreSM eller Google PlayTM.

Programmet Polar FlowSync

Polar FlowSync synkroniserar data mellan din Polar Loop Crystal och Polar Flow webbtjänst på din dator. Gå till flow.polar.com/start för att börja använda din Polar Loop Crystal och installera FlowSync-programmet.

Polar Flow webbtjänst

Följ din utveckling, få vägledning och se detaljerad analys av din aktivitet och dina träningsresultat. Berätta för alla dina vänner om dina prestationer. Allt detta finns på flow.polar.com.

Vad finns i paketet

Paketet innehåller
  1. Polar Loop Crystal

2. Spänne med fjäderstift (fäst på Polar Loop Crystal)

3. Verktyg för spännet

4. Extra fjäderstift

5. Anpassad USB-kabel

6. Kom igång-guide med mätband

Det här är din Polar Loop Crystal

Delar på Polar Loop Crystal
  1. Display

2. Tryckknapp

3. Spänne

4. Anpassad USB-kontakt