Olet täällä: Tärkeitä tietoja > Tekniset tiedot

Tekniset tiedot

Akku
Toiminta-aika täydellä varauksella

Enintään 8 päivää ympärivuorokautisella aktiivisuuden seurannalla ja yhden tunnin päivittäisellä harjoittelulla (ilman älykkäitä ilmoituksia)

Enintään 3 päivää ympärivuorokautisella aktiivisuuden seurannalla ja yhden tunnin päivittäisellä harjoittelulla (älykkäät ilmoitukset käytössä)

Tyyppi 38 mAh:n ladattava litium-polymeeriakku, ei vaihdettavissa
Lataaminen USB-yhteensopiva virtalähde tai USB A -tyypin liittimellä varustettu tietokoneen USB-portti
Latausaika, kunnes akku täynnä 90 minuuttia
Muisti
Kapasiteetti 4 Mt
Esimerkkejä 12 päivän aktiivisuustiedot ja 4 yhden tunnin harjoitusta
tai
7 päivän aktiivisuustiedot ja 8 yhden tunnin harjoitusta.
Tiedonsiirto
USB Polarin oma USB-johto

Johdon Polar Loop Crystalin puoleinen pää on magneettinen. Pidä se poissa luottokorttien ja rautaisten esineiden lähettyviltä.

Langaton yhteys Bluetooth Smart®
Yleistä
Toimintalämpötila: 0 °C ... +50 °C
Latauslämpötila: 0 °C ... +45 °C
Sykkeenmittauksen mittaustarkkuus: ± 1 bpm. Tarkkuusarvo pätee vakaissa olosuhteissa.
Sykkeenmittausalue: 15–240 bpm
Vesitiiviys
Polar Loop Crystal IPX7

Ei sovellu kylpemiseen tai uimiseen. Kestää roiskevettä ja sadetta. Älä pese painepesurilla.

Koko
Ympärysmitta
Valkoinen ja vaaleanpunainen ranneke

Väh. 140 mm
Enint. 220 mm

Ympärysmitta
Musta ranneke

Väh. 145 mm
Enint. 240 mm

Paino 38 g
Leveys 20 mm
Näyttö
85 LED-valoa 5 x 17 -muodostelmassa
Painike
Kapasitiivinen kosketuspainike
Sensorit
Kolmiulotteinen kiihtyvyyssensori
Rannekkeen materiaalit
Etulevy ja hihna Silikoni
Etulevyn koristeet Ruostumaton teräs, Swarovski®-kristallit
Takalevy Lasikuitu, polykarbonaatti
Takalevyn ruuvit Ruostumaton teräs
Takalevyn liitinosat Ruostumaton teräs
Solki Ruostumaton teräs

Polar FlowSync -ohjelma

FlowSync-ohjelman käyttö edellyttää tietokonetta, jossa on Microsoft Windows- tai Mac-käyttöjärjestelmä, Internet-yhteys ja vapaa USB-portti.

FlowSync on yhteensopiva seuraavien käyttöjärjestelmien kanssa:

Tietokoneen käyttöjärjestelmä 32-bittinen 64-bittinen
Windows 7 X X
Windows 8 X X
Windows 8.1 X X
Windows 10 X X
OS X 10.9   X
OS X 10.10   X
OS X 10.11   X
macOS 10.12   X
macOS 10.13   X
macOS 10.14   X

Polar Flow -mobiilisovelluksen yhteensopivuus

Polar-laitteet toimivat useimpien nykyaikaisten älypuhelinten kanssa. Vähimmäisvaatimukset ovat:

• iOS-mobiililaitteet, joissa on iOS 11 tai uudempi
  • Android-mobiililaitteet, joissa on Bluetooth 4.0 -tuki ja Android 5 tai uudempi (ota puhelimen valmistajalta selvää puhelimesi kaikista teknisistä tiedoista)

Eri Android-laitteet käsittelevät tuotteissamme ja palveluissamme käytettyä teknologiaa, kuten Bluetooth Low Energy (BLE) -tekniikkaa, sekä eri standardeja ja protokollia hyvin eri tavoin. Tästä syystä yhteensopivuudessa on eroja eri puhelinvalmistajien välillä eikä Polar valitettavasti voi taata, että kaikki toiminnot toimivat kaikilla laitteilla.

Polar-tuotteiden vesitiiviys

Useimpia Polar-tuotteita voi käyttää uidessa. Ne eivät kuitenkaan ole sukellusmittareita. Älä paina laitteen painikkeita veden alla, jotta laite pysyy vesitiiviinä. Kun mittaat sykettä vedessä GymLink-yhteensopivalla Polar-laitteella ja sykesensorilla, seuraavat seikat voivat aiheuttaa häiriöitä:

• Paljon klooria sisältävä allasvesi ja merivesi johtavat sähköä erittäin tehokkaasti. Sykesensorin elektrodit voivat mennä oikosulkuun, mikä estää sykesensoria havaitsemasta EKG-signaaleja.
  • Veteen hyppääminen tai lihasten voimakas liike kilpauinnin aikana voivat siirtää sykesensorin kehollasi kohtaan, josta EKG-signaaleja ei voi havaita.
  • EKG-signaalin voimakkuus on yksilöllinen ja voi vaihdella yksilöllisen kudosrakenteen mukaisesti. Ongelmia esiintyy tavallista enemmän, kun sykettä mitataan vedessä.

Ranteesta tehtävällä sykkeenmittauksella varustetut Polar-laitteet soveltuvat uimiseen ja kylpemiseen. Ne mittaavat aktiivisuustietoja ranteesi liikkeestä myös uidessasi. Testeissämme olemme kuitenkin havainneet, että ranteesta tehtävä sykkeenmittaus ei toimi ihanteellisella tavalla vedessä, joten ranteesta tehtävää sykkeenmittausta ei suositella uintiin.

Kelloteollisuudessa vesitiiviys ilmoitetaan yleensä metreinä, mikä tarkoittaa siinä syvyydessä vallitsevaa staattista vedenpainetta. Polar käyttää samaa merkintätapaa. Polar-tuotteiden vesitiiviys on testattu kansainvälisen ISO 22810- tai IEC60529 -standardin mukaisesti. Jokainen Polar-laite, jossa on merkintä vesitiiviydestä, testataan ennen toimitusta. Näin varmistetaan, että ne kestävät vedenpaineen.

Polar-tuotteet on jaettu neljään luokkaan vesitiiviyden mukaan. Tarkista oman Polar-tuotteesi vesitiiviyskategoria sen takakannesta ja vertaa sitä alla olevaan taulukkoon. Huomioithan, ettei taulukkoa voi välttämättä soveltaa muiden valmistajien tuotteisiin.

Veden alla liikuttaessa laitteeseen kohdistuva liikkuvan veden aiheuttama dynaaminen paine on staattista painetta suurempi. Tämä tarkoittaa, että tuotteen liikuttaminen veden alla altistaa sen suuremmalle paineelle kuin se altistuisi paikallaan ollessaan.

Tuotteen takana oleva merkintä Roiskevesi,
hiki, sade jne.
Uiminen ja kylpeminen Pintasukellus snorkkelin kanssa
(ei ilmasäiliöitä)
Laitesukellus
(ilmasäiliöiden kanssa)
Vesitiiviysominaisuudet
Vesitiiviys: IPX7 OK - - - Älä pese painepesurilla.
Kestää roiskevettä, sadetta jne.
Viitestandardi: IEC60529.
Vesitiiviys: IPX8 OK OK - - Vähimmäisvaatimus kylpemiseen ja uimiseen.
Viitestandardi: IEC60529.
Vedenkestävä
Vedenkestävä 20/30/50 metriin
Soveltuu uimiseen
OK OK - - Vähimmäisvaatimus kylpemiseen ja uimiseen.
Viitestandardi: ISO22810.
Vesitiivis 100 metriin OK OK OK - Soveltuu toistuvaan käyttöön vedessä, mutta ei laitesukellukseen.
Viitestandardi: ISO22810.