Olet täällä: Tärkeitä tietoja > Polar Loop Crystalin huoltaminen

Polar Loop Crystalin huoltaminen

Muiden elektronisten laitteiden tapaan myös Polar Loop Crystal on pidettävä puhtaana ja sitä on käsiteltävä huolellisesti. Seuraavat ohjeet auttavat täyttämään takuun edellytykset, pitämään laitteen huippukunnossa ja välttämään lataus- ja synkronointiongelmia.

Puhdistaminen

Tämä tuote kuuluu Swarovski®-kristalleilla koristeltuun erikoiserään. Huomaa, että Swarovski-kristallit ovat herkkiä, ja niitä on käsiteltävä erityisen huolellisesti. Polar ei ota vastuuta tuotteiden vastaanoton jälkeen aiheutuvista vaurioista. Vältä vaurioita noudattamalla seuraavia ohjeita ja varmista näin, että Swarovski-kristalleja sisältävä Polar-tuotteesi pysyy mahdollisimman hyvässä kunnossa pitkään.

Pidä laite puhtaana.

• Kiillota tuote huolellisesti pehmeällä, nukkaamattomalla liinalla tai puhdista se käsin haalealla vedellä. Älä upota Polar Loop Crystalia veteen äläkä käytä sitä uidessasi.
  • Älä altista Polar Loop Crystalia kemikaaleille tai mekaaniselle rasitukselle (esim. hajusteille, saunan höyrylle, kloorille tai merivedelle).
  • Varmista kristallien kiilto kuivaamalla ne pehmeällä, nukkaamattomalla liinalla.
  • Vältä kosketusta karkeisiin ja hankaaviin materiaaleihin sekä lasin- ja ikkunanpesuaineisiin.
  • Jos et pidä laitetta ranteessasi ympäri vuorokauden, pyyhi se kuivaksi ennen sen varastointia. Älä säilytä laitetta hengittämättömässä tai kosteassa materiaalissa, kuten muovipussissa tai kosteassa urheilukassissa.
  • Tuotteella on normaali kahden vuoden Polar-takuu lukuun ottamatta kristalleilla koristeltua ranneketta, jolla on yhden vuoden takuu.
  • Huomaa, että takuun myöntää Polar, ei Swarovski. Ota siksi aina yhteyttä valtuutettuun Polar-huoltopisteeseen, jos tuotteen kanssa esiintyy ongelmia.

Pidä laitteen USB-portti puhtaana, jotta lataus ja synkronointi toimivat sujuvasti.

• Jos laite ei lataudu oikein tai se ei muodosta yhteyttä FlowSync-ohjelmaan, laitteen takapinnassa oleva latausalue ei ehkä ole riittävän puhdas. Poista varovasti kaikki latausnastoihin kertynyt pöly, lika ja hiukset. Käytä kuivaa puhdistusliinaa, joka sopii esimerkiksi silmälasien puhdistamiseen. Voit käyttää myös hammasharjaa koloon kertyneen hankalasti poistettavan lian puhdistamiseen.

Säilyttäminen

Säilytä laitetta viileässä ja kuivassa paikassa. Älä säilytä sitä kosteassa, hengittämättömässä paikassa (muovikassissa tai urheilukassissa) tai sähköä johtavassa materiaalissa (märkä pyyhe). Älä jätä tietokonetta pitkäksi aikaa suoraan auringonpaisteeseen esimerkiksi autoon.

On suositeltavaa pitää laite osittain tai täysin ladattuna. Akun varaus purkautuu hitaasti säilytyksen aikana. Jos aiot säilyttää laitetta käyttämättömänä useiden kuukausien ajan, on suositeltavaa ladata akku muutaman kuukauden välein. Tämä pidentää akun käyttöikää.

Huolto

Suosittelemme, että tuotetta huolletaan sen takuuaikana ainoastaan valtuutetuissa Polar-huoltopisteissä. Takuu ei kata valtuuttamattomasta huollosta johtuvia suoria tai välillisiä vahinkoja. Lisätietoja on kohdassa Rajoitettu kansainvälinen Polar-takuu.

Kaikkien Polar-huoltopisteiden yhteystiedot löydät osoitteesta support.polar.com/fi/ ja maakohtaisilta sivustoilta.