Olet täällä: Ole aktiivinen > Synkronointi

Synkronointi

Synkronoi Polar Loop Crystal, Polar Flow -verkkopalvelu ja Polar Flow -mobiilisovellus, niin aktiivisuus- ja harjoitustietosi pysyvät aina ajan tasalla. Voit synkronoida tiedot langattomasti mobiilisovellukseen ja mobiilisovelluksen tai USB-johdon avulla Polar Flow -verkkopalveluun.

Varmista tietojesi säilyminen synkronoimalla Polar Loop Crystal ennen sen muistin täyttymistä. Polar Loop Crystal ilmoittaa muistin täyttymisestä MEM. FULL -viestillä. Katso lisätietoja kohdasta Näytön viestit.

Synkronointi Flow App -sovelluksen kanssa

Tiedot synkronoidaan Polar Loop Crystalista Polar Flow -sovellukseen Bluetoothin välityksellä ja Polar Flow -sovelluksesta Polar Flow -verkkopalveluun Internet-yhteyden avulla. Polar Loop Crystal synkronoi tiedot automaattisesti Polar Flow -sovelluksen iOS-versioon, kun saavutat päivittäisen aktiivisuustavoitteesi, kun saat aktiivisuusmuistutuksen ja kun lopetat sykeharjoituksen. Voit myös synkronoida tiedot milloin tahansa napauttamalla Polar Loop Crystalin kosketuspainiketta. Painikkeen painaminen aloittaa synkronoinnin, jos edellisestä synkronoinnista on kulunut vähintään 15 minuuttia. Synkronointi Polar Flow -sovellukseen onnistuu, jos Flow-sovellus on käynnissä mobiililaitteessasi vähintään taustalla, puhelin on enintään 10 metrin päässä Polar Loop Crystalista ja mobiililaitteesi Bluetooth on päällä.

Synkronoi tiedot Polar Loop Crystalista Polar Flow -sovelluksen Android-versioon käynnistämällä sovellus ja napauttamalla Polar Loop Crystalin kosketuspainiketta. Katso tarkemmat ohjeet osoitteesta support.polar.com.

Tukitietoa ja lisätietoja Polar Flow -sovelluksen käytöstä on osoitteessa support.polar.com/fi/tuki/Flow_app.

Synkronointi Flow-verkkopalveluun FlowSync-ohjelman avulla

Tietojen synkronointi Polar Flow -verkkopalveluun edellyttää FlowSync-ohjelmaa. Olet jo asentanut ohjelman määrittäessäsi Polar Loop Crystalin asetukset.

1. Liitä Polar Loop Crystal tietokoneeseen USB-johdolla. Varmista, että FlowSync-ohjelma on käynnissä tietokoneessasi.
  2. FlowSync-ikkuna avautuu ja synkronointi alkaa.
  3. Valmis tulee näyttöön, kun toiminto on suoritettu loppuun.

Polar FlowSync -ohjelma siirtää tiedot Polar Loop Crystalista Polar Flow -verkkopalveluun ja synkronoi muuttuneet asetukset, kun liität sen tietokoneeseen. Jos synkronointi ei käynnisty automaattisesti, voit käynnistää FlowSync-ohjelman työpöydän kuvakkeesta (Windows) tai sovelluskansiosta (Mac OS X).

Jos laiteohjelmistoon on saatavilla päivitys, FlowSync ilmoittaa siitä ja kehottaa sinua asentamaan päivityksen.

Jos muutat asetuksia Polar Flow -verkkopalvelussa Polar Loop Crystalin ollessa liitettynä tietokoneeseen, voit siirtää asetukset Polar Loop Crystaliin painamalla FlowSync-ohjelman synkronointipainiketta.

Tukitietoa ja lisätietoja Flow-verkkopalvelun käytöstä on osoitteessa support.polar.com/fi/tuki/flow.

Tukitietoa ja lisätietoja FlowSync-ohjelman käytöstä on osoitteessa support.polar.com/fi/tuki/FlowSync.