Olet täällä: Ominaisuudet > Älykkäät ilmoitukset (Polar Flow app iOS)

Älykkäät ilmoitukset (Polar Flow app iOS)

Älykkäät ilmoitukset -toiminto mahdollistaa puhelimen ilmoitusten näyttämisen Polar Loop Crystalissa. Polar Loop Crystal ilmoittaa saapuvasta puhelusta tai viestistä (esim. tekstiviestistä tai WhatsApp-viestistä). Se ilmoittaa myös puhelimesi kalenterissa olevista tapahtumista. Sykeharjoittelun aikana saat Polar Loop Crystal -laitteeseen ilmoitukset puheluista vain, jos Polar Flow -sovellus on käynnissä puhelimessasi.

• Älykkäät ilmoitukset -toiminnon käyttö edellyttää, että käytössäsi on Polar Flow -mobiilisovelluksen iOS-versio, johon Polar Loop Crystal on yhdistetty.
  • Huomaa, että kun Älykkäät ilmoitukset -toiminto on käytössä, Polar-laitteen ja puhelimen akut kuluvat nopeammin, sillä Bluetooth on jatkuvasti käytössä.

Älykkäät ilmoitukset -toiminnon asetukset

Polar Flow -mobiilisovellus

Älykkäät ilmoitukset -toiminto on oletuksena pois käytöstä Polar Flow -mobiilisovelluksessa.

Ota Älykkäät ilmoitukset käyttöön tai pois käytöstä mobiilisovelluksessa seuraavasti:

1. Avaa Polar Flow -mobiilisovellus.
  2. Siirry kohtaan Laitteet.
  3. Valitse kohdassa ÄLYKKÄÄT ILMOITUKSET asetukseksi Päällä (ei esikatselua) tai Pois päältä.
  4. Synkronoi Polar Loop Crystal ja mobiilisovellus napauttamalla Polar Loop Crystalin kosketuspainiketta.
  5. NOTIFICATIONS ON tai NOTIFICATIONS OFF tulee Polar Loop Crystalin näyttöön.

Kun muutat asetuksia Polar Flow -mobiilisovelluksessa, muista synkronoida Polar Loop Crystal ja mobiilisovellus.

Älä häiritse

Jos haluat ottaa ilmoituksista annettavan hälytyksen pois käytöstä tiettynä aikana, ota Älä häiritse -toiminto käyttöön Polar Flow -mobiilisovelluksessa. Kun se on käytössä, ilmoituksista ei anneta hälytystä määritetyllä aikavälillä. Älä häiritse -toiminto on oletuksena päällä klo 22.00–7.00.

Voit muuttaa Älä häiritse -toiminnon asetuksia seuraavasti:

1. Avaa Polar Flow -mobiilisovellus.
  2. Siirry kohtaan Laitteet.
  3. Kohdassa ÄLYKKÄÄT ILMOITUKSET voit asettaa Älä häiritse -toiminnon päälle tai pois päältä ja määrittää sen alku- ja loppuajan.
  4. Synkronoi Polar Loop Crystal ja mobiilisovellus napauttamalla Polar Loop Crystalin kosketuspainiketta.

Puhelin

Puhelimen ilmoituksia koskevat asetukset määrittävät, mitä ilmoituksia Polar Loop Crystal näyttää. Ilmoitusasetusten muuttaminen iOS-puhelimessa:

1. Siirry kohtaan Asetukset > Ilmoitukset.
  2. Varmista, että sovellukset, joita koskevat ilmoitukset haluat saada, ovat SISÄLLYTÄ-luettelossa, ja että niiden hälytysten tyypiksi on valittu Banneri tai Viestit.

Huomaa, että Facebookin ja Twitterin ilmoitukset on poistettu käytöstä Polar Loop Crystalin akun säästämiseksi.

Et saa ilmoituksia sovelluksista, jotka ovat ÄLÄ SISÄLLYTÄ -luettelossa.

Älykkäiden ilmoitusten käyttö

Kun saat ilmoituksen, Polar Loop Crystal antaa hillityn värinähälytyksen. Sen näyttöön tulee teksti CALL / soittajan nimi*, CALENDAR tai MESSAGE. Kalenteriin merkitystä tapahtumasta ja viestistä tulee yksi hälytys, mutta puhelusta ilmoittava hälytys jatkuu, kunnes napautat Polar Loop Crystalin kosketuspainiketta tai vastaat puhelimeen.

*) Soittajan nimi näkyy näytössä, jos se on matkapuhelimesi puhelinmuistiossa ja jos nimessä on vain latinalaisia peruskirjaimia ja seuraavien kielten erikoismerkkejä: ranska, suomi, ruotsi, saksa, norja ja espanja.

Älykkäät ilmoitukset -toiminto käyttää Bluetooth-yhteyttä

Bluetooth-yhteys ja Älykkäät ilmoitukset toimivat Polar Loop Crystalin ja puhelimesi välillä, kun laitteet ovat enintään 10 metrin päässä toisistaan. Jos Polar Loop Crystal on toiminta-alueen ulkopuolella alle kahden tunnin ajan, puhelin muodostaa yhteyden uudelleen automaattisesti 15 minuutin kuluessa siitä, kun Polar Loop Crystal palaa toiminta-alueelle.

Jos Polar Loop Crystal on toiminta-alueen ulkopuolella yli kahden tunnin ajan, voit muodostaa yhteyden uudelleen napauttamalla Polar Loop Crystalin kosketuspainiketta. Puhelimen näytössä oleva pieni Bluetooth-kuvake alkaa vilkkua ja jää päälle, kun yhteys on muodostettu.

Jos älykkäät ilmoitukset -toiminto ei toimi tai lakkaa toimimasta, katso lisäohjeita osoitteesta support.polar.com.