Olet täällä: Asetukset > Asetukset

Asetukset

Näyttöasetukset

Voit valita joko Polar Flow -verkkopalvelussa tai Polar Flow -mobiilisovelluksessa, kummassa kädessä pidät Polar Loop Crystalia. Polar Loop Crystalin näytön suunta muuttuu asetuksen mukaisesti.

Saat tarkimmat tulokset, kun pidät ranneketta heikommassa kädessäsi.

Voit muokata asetuksia milloin tahansa Polar Flow -verkkopalvelussa ja -mobiilisovelluksessa.

Näyttöasetuksen vaihtaminen tietokoneella

1. Liitä Polar Loop Crystal tietokoneesi USB-porttiin, siirry osoitteeseen flow.polar.com ja kirjaudu sisään.
  2. Siirry kohtaan Asetukset ja Tuotteet.
  3. Valitse Polar Loop Crystal Asetukset ja vaihda kätisyys.

Polar Loop Crystalin näytön suunta vaihtuu seuraavan synkronoinnin yhteydessä.

Näyttöasetuksen vaihtaminen mobiilisovelluksella

1. Siirry kohtaan Asetukset.
  2. Valitse Polar Loop Crystal -kohdassa, kummassa kädessä haluat pitää ranneketta.

Kellonajan asetus

Kellonaika ja sen muoto siirretään Polar Loop Crystaliin tietokoneen järjestelmän kellosta, kun synkronoit laitteen Polar Flow -verkkopalveluun. Jos haluat muuttaa aikaa, sinun on ensin muutettava tietokoneesi aikavyöhykettä ja synkronoitava sitten Polar Loop Crystal.

Jos muutat mobiililaitteesi aikavyöhykettä ja synkronoit Polar Flow -sovelluksen Polar Flow -verkkopalvelun ja Polar Loop Crystalin kanssa, myös Polar Loop Crystalin aika muuttuu.