Olet täällä: Polar Flow > Polar Flow -verkkopalvelu

Polar Flow -verkkopalvelu

Liityit Polar Flow -verkkopalveluun, kun määritit Polar Loop Crystalin asetukset. Verkkopalvelussa näet aktiivisuustavoitteesi ja yksityiskohtaiset tiedot aktiivisuudestasi. Näin palvelu auttaa ymmärtämään, miten päivittäiset tapasi ja valintasi vaikuttavat hyvinvointiisi. Analysoi sykeharjoituksesi tarkasti ja lue lisätietoja suorituksestasi. Voit myös jakaa aktiivisuutesi ja harjoitustesi huippuhetket seuraajillesi.

Syöte

Syötteessä näet, mitä sinä ja ystäväsi olette tehneet viime aikoina. Näet viimeisimmät aktiivisuusyhteenvedot ja harjoitukset, voit jakaa parhaat saavutuksesi ja kommentoida ystäviesi aktiviteetteja tai tykätä niistä.

Tutki

Tutki-kohdassa voit selata karttaa ja näet muiden käyttäjien jakamat harjoitukset reittitietoineen. Voit myös kokea muiden reittejä ja tutkia niiden kohokohtia.

Päiväkirja

Päiväkirjassa näet päivittäisen aktiivisuutesi ja voit tarkastella aiempia harjoitustuloksiasi. Harjoitustiedot voidaan näyttää kuukausi- tai viikkonäkymässä. Saat päivittäisen näkymän lisäksi yhteenvedon kultakin kuukaudelta tai viikolta.

Edistyminen

Edistyminen-kohdassa voit seurata edistymisestäsi kertovia raportteja. Raporttien avulla edistymistä on kätevä seurata pitkällä aikavälillä.