Olet täällä: Polar Flow > Polar Flow -mobiilisovellus

Polar Flow -mobiilisovellus

Polar Flow -mobiilisovelluksen avulla voit seurata ja analysoida aktiivisuustietojasi lennossa ja synkronoida tietosi langattomasti Polar Loop Crystalista Polar Flow -palveluun.

Polar Flow -sovelluksen avulla näet visuaalisen esityksen harjoitustiedoistasi milloin tahansa.

Seuraa aktiivisuuttasi 24/7. Tarkista, paljonko olet jäljessä päivittäisestä aktiivisuustavoitteestasi ja miten saavutat sen. Tarkista ottamiesi askelten määrä, kulkemasi matka, kuluttamasi kalorit ja nukkumiseen käyttämäsi aika. Saat aktiivisuusmuistutuksia, kun sinun on aika nousta ylös ja lähteä liikkeelle.

Jos olet käyttänyt harjoituksissasi sykesensoria, voit tarkastella harjoitustietojasi yksityiskohtaisemmin milloin tahansa. Valitse haluamasi harjoitus, niin näet sykekäyrän, maksimi- ja keskisykkeen, poltetut kalorit ja rasvan osuuden poltetuista kaloreista. Näet myös rasvaa polttavalla ja kuntoa kohottavalla alueella vietetyn ajan ja saat lisätietoja harjoituksen vaikutuksesta. Harjoituksen vaikutus -ominaisuus antaa motivoivaa palautetta harjoituksistasi ja kertoo harjoituksesi vaikutukset. Huomaa: Harjoituksen vaikutus on käytettävissä vain, jos pysyit harjoituksesi aikana vähintään kymmenen minuutin ajan sykealueella, joka on vähintään 50 % maksimisykkeestäsi.

Aloita Flow-sovelluksen käyttö lataamalla sovellus matkapuhelimeesi App Store- tai Google Play -kaupasta.

Tukitietoa ja lisätietoja Polar Flow -sovelluksen käytöstä on osoitteessa support.polar.com/fi/tuki/Flow_app.

Ennen uuden mobiililaitteen (älypuhelin, taulutietokone) käyttöönottoa laite on yhdistettävä Polar Loop Crystal -laitteeseen. Lisätietoja saat kohdasta Polar Flow -mobiilisovelluksen hankkiminen.

Huomaa: Jotta voit käyttää Polar Loop Crystalia Polar Flow -mobiilisovelluksen kanssa, tuotteen asetukset on määritettävä tietokoneella. Lisätietoja tuotteen asetusten määrittämisestä on kohdassa Aloittaminen.