Olet täällä: Aloittaminen > Esittely

Polar Loop Crystal Käyttöohje

Esittely

Kiitos, että ostit älykkään ja kauniin Polar Loop Crystalin!

Tämän käyttöohjeen avulla pääset alkuun uuden ystäväsi kanssa. Ohjevideoita ja tämän käyttöohjeen uusimman version löydät osoitteesta support.polar.com/fi/Loop_Crystal.

Yleiskuva

Polar Loop Crystal

Polar Loop Crystal seuraa kaikkea aktiivisuuttasi – askel askeleelta ja hyppy hypyltä pitkin päivää – ja kertoo, mitä hyötyä siitä sinulle on. Se palkitsee sinut aktiivisuudesta ja auttaa lähtemään liikkeelle, jos et vielä ole saavuttanut päivittäistä aktiivisuustavoitettasi.

USB-johto

Tuotepakettiin sisältyy USB-johto. Voit käyttää sitä akun lataamiseen ja tietojen synkronoimiseen Polar Loop Crystalin ja Flow -verkkopalvelun välillä FlowSync-ohjelman avulla.

Polar Flow -sovellus

Näet aktiivisuus- ja harjoitustiedot yhdellä silmäyksellä. Flow-sovellus synkronoi aktiivisuus- ja harjoitustiedot langattomasti Polar Flow -verkkopalveluun. Saat sen App StoreSM- tai Google PlayTM -kaupasta.

Polar FlowSync -ohjelma

Polar FlowSync -ohjelmalla voit synkronoida tiedot Polar Loop Crystalin ja Polar Flow -verkkopalvelun välillä tietokoneen avulla. Siirry osoitteeseen flow.polar.com/start, ota Polar Loop Crystal käyttöön sekä lataa ja asenna FlowSync-ohjelma.

Polar Flow -verkkopalvelu

Voit seurata saavutuksiasi, saat ohjeita ja näet yksityiskohtaiset tiedot aktiivisuudestasi ja harjoittelustasi. Kerro ystävillesi saavutuksistasi. Kaikki tämä on osoitteessa polar.com/flow.

Laatikon sisältö

Laatikon sisältö
  1. Polar Loop Crystal

2. Jousitapeilla varustettu solki (liitetty Polar Loop Crystal:iin)

3. Solkityökalu

4. Varajousitappi

5. USB-johto

6. Pikaopas ja mittaustyökalu

Tämä on Polar Loop Crystal

Polar Loop Crystalin osat
  1. Näyttö

2. Kosketuspainike

3. Solki

4. USB-liitin