Olet täällä: Aloittaminen > Polar Flow -mobiilisovelluksen hankkiminen

Polar Flow -mobiilisovelluksen hankkiminen

Hanki Polar Flow -mobiilisovellus, niin voit seurata ja analysoida aktiivisuustietojasi lennossa ja synkronoida tietosi langattomasti Polar Loop Crystalista Polar Flow -palveluun.

Aloita Flow-sovelluksen käyttö lataamalla sovellus matkapuhelimeesi App Store- tai Google Play -kaupasta.

Tukitietoa ja lisätietoja Polar Flow -sovelluksen käytöstä on osoitteessa support.polar.com/fi/tuki/Flow_app.

Jotta voit käyttää Polar Loop Crystalia Polar Flow -mobiilisovelluksen kanssa, tuotteen asetukset on määritettävä tietokoneella. Lisätietoja tuotteen asetusten määrittämisestä on kohdassa Polar Loop Crystalin asetusten määrittäminen.

Yhdistä Polar Loop Crystal ja mobiililaitteesi

Ennen yhdistämistä

• Määritä asetukset ja hanki Polar-tili osoitteessa flow.polar.com/start luvun Polar Loop Crystalin asetusten määrittäminen mukaisesti.
  • Lataa Flow-sovellus App Store- tai Google Play -kaupasta.
  • Varmista, että mobiililaitteessasi on Bluetooth päällä ja että laite ei ole lentotilassa.
  • Varmista, että mobiililaitteesi on yhteydessä Internetiin.

Mobiililaitteen yhdistäminen:

1. Avaa Polar Flow -sovellus mobiililaitteessa ja kirjaudu sisään Polar-tunnuksillasi.
  2. Odota, kunnes Liitä tuote -näyttö avautuu mobiililaitteessa.
  3. Yhdistä Polar Loop Crystal sovellukseen napauttamalla rannekkeen painiketta. Odota, kunnes Polar Loop Crystalin näyttö sammuu ja synkronointi voi alkaa.

Pidä Polar Loop Crystal riittävän lähellä puhelinta, jotta yhdistäminen onnistuu.
  4. Hyväksy yhdistäminen napauttamalla mobiililaitteessasi OK.

Polar Flow -sovellus aloittaa synkronoinnin Polar Loop Crystalin kanssa Bluetoothin välityksellä, ja synkronoi sitten tiedot Polar Flow -verkkopalveluun Internet-yhteyden avulla. Polar-tilisi asetukset siirretään verkkopalvelusta mobiilisovellukseen, ja sovellus näyttää henkilökohtaiset aktiivisuustietosi ja ohjeita.

Katso lisätietoja mobiilisovelluksesta kohdasta Polar Flow -mobiilisovellus.