Olet täällä: Asetukset > Laiteohjelmistopäivitys

Laiteohjelmistopäivitys

Voit päivittää Polar Loop Crystalin laiteohjelmiston pitääksesi sen ajan tasalla. Kun uusi laiteohjelmistopäivitys on saatavana, FlowSync ilmoittaa siitä liittäessäsi Polar Loop Crystalin tietokoneeseen. Laiteohjelmistopäivitykset ladataan FlowSync-ohjelman avulla. Myös Polar Flow -mobiilisovellus ilmoittaa, kun uusi laiteohjelmisto on saatavana. Laitetta ei kuitenkaan voi päivittää mobiilisovelluksen avulla.

Laiteohjelmistopäivityksillä parannetaan Polar Loop Crystalin toimintaa. Niihin voi sisältyä olemassa olevien toimintojen parannuksia, täysin uusia toimintoja tai vikojen korjauksia.

Laiteohjelmiston päivittäminen edellyttää

• tiliä Flow-verkkopalvelussa (Polar-tiliä)
  • FlowSync-ohjelman asentamista
  • Polar Loop Crystalin rekisteröimistä Flow-verkkopalveluun.

Päivitä laiteohjelmisto seuraavasti:

1. Liitä Polar Loop Crystal tietokoneeseen USB-johdolla.
  2. FlowSync alkaa synkronoida tietoja.
  3. Synkronoinnin jälkeen saat kehotuksen päivittää laiteohjelmisto.
  4. Valitse Kyllä. Uusi laiteohjelmisto asennetaan (tämä voi kestää hetken) ja Polar Loop Crystal käynnistyy uudelleen.

Laiteohjelmistopäivitys ei aiheuta tietojen menetystä: Polar Loop Crystalissa olevat tiedot synkronoidaan Flow-verkkopalveluun ennen laiteohjelmiston päivittämistä.