Du er her: Kom i gang > Innledning

Polar Loop Crystal Brukerhåndbok

Innledning

Takk for at du har kjøpt den intelligente og flotte Polar Loop Crystal!

Denne brukerhåndboken vil hjelpe deg med å komme i gang med din nye kompis. For å ta en titt på videoveiledninger og lese den siste versjonen av denne brukerhåndboken, kan du gå til support.polar.com/en/Loop_Crystal.

Oversikt

Polar Loop Crystal

Polar Loop Crystal registrerer all aktiviteten din – hvert steg og hvert hopp i løpet av dagen – og viser deg hvordan aktiviteten er bra for deg. Funksjonen belønner deg når du har gjort nok og hjelper deg med å bevege på deg hvis du fortsatt ikke har nådd det daglige aktivitetsmålet ditt.

USB-kabel

En USB-kabel følger med i produktsettet. Bruk den til å lade batteriet og synkronisere data mellom Polar Loop Crystal og Flow-nettjenesten via FlowSync-programvare.

Polar Flow-appen

Få en enkel oversikt over aktivitets- og treningsdataene dine. Flow-appen synkroniserer aktivitets- og treningsdataene dine trådløst med Polar Flow-nettjenesten. Last ned appen fra App StoreSM eller Google PlayTM.

Polar FlowSync-programvare

Polar FlowSync synkroniserer dataene dine mellom Polar Loop Crystal og Polar Flow-nettjenesten på datamaskinen din. Gå til flow.polar.com/start for å begynne å bruke Polar Loop Crystal og laste ned og installere FlowSync-programvaren.

Polar Flow-nettjenesten

Følg med på fremgangen din, få veiledning og se detaljert analyse av aktivitets- og treningsresultater. Del prestasjonene dine med venner. Alt dette er tilgjengelig på polar.com/flow.

Innhold i esken

De ulike delene
  1. Polar Loop Crystal

2. Spenne med fjærstifter (festet til Polar Loop Crystal)

3. Spenneverktøy

4. Ekstra fjærstift

5. USB-kabel

6. Hurtigveiledning med måleverktøy

Dette er Polar Loop Crystal

Polar Loop Crystal-deler
  1. Display

2. Knapp

3. Spenne

4. USB-kontakt