Je bent hier: Aan de slag > Inleiding

Polar Loop 2 Gebruiksaanwijzing

Inleiding

Bedankt dat je hebt gekozen voor de slimme, prachtige Polar Loop Crystal!

Deze gebruiksaanwijzing helpt je op gang met je nieuwe vriend. Ga naar support.polar.com/en/Loop_Crystal om de video-instructies en de laatste versie van deze gebruiksaanwijzing te bekijken.

Overzicht

Polar Loop Crystal

Polar Loop Crystal volgt al je activiteiten – elke stap en sprong tijdens de hele dag – en laat zien hoe goed dat voor je is. Hij beloont je wanneer je genoeg gedaan hebt en zet je aan om te bewegen als je je dagelijkse activiteitsdoel nog niet bereikt hebt.

USB-kabel

De productset bevat een speciale USB-kabel. Gebruik deze voor het opladen van de batterij en het synchroniseren van gegevens tussen je Polar Loop Crystal en de Flow webservice via de FlowSync-software.

Polar Flow app

Bekijk je activiteits- en trainingsgegevens in één oogopslag. De Flow app synchroniseert je activiteits- en trainingsgegevens draadloos met de Polar Flow webservice. Je kunt deze downloaden van de App StoreSM of van Google PlayTM.

Polar FlowSync-software

Polar FlowSync synchroniseert je gegevens tussen je Polar Loop Crystal en de Polar Flow webservice op je computer. Ga naar flow.polar.com/start om je Polar Loop Crystal te gaan gebruiken en om de FlowSync-software te downloaden en te installeren.

Polar Flow webservice

Volg je voortgang, krijg begeleiding en bekijk de gedetailleerde analyses van je activiteits- en trainingsresultaten. Laat je vrienden weten wat je zoal bereikt hebt. Dit alles vind je op flow.polar.com.

Inhoud van de verpakking

Inhoud verpakking
  1. Polar Loop Crystal

2. Gesp met pinnetjes (bevestigd aan Polar Loop Crystal)

3. Gespgereedschap

4. Extra pinnetje

5. Speciale USB-kabel

6. Snel van start gids met meetstrook

Dit is je Polar Loop Crystal

Onderdelen Polar Loop Crystal
  1. Display

2. Aanraakknop

3. Gesp

4. Speciale USB-connector