Du er her: Kom i gang > Introduktion

Polar Loop Crystal Brugervejledning

Introduktion

Tak for dit køb af den intelligente og smukke Polar Loop Crystal!

Denne brugervejledning hjælper dig med at komme i gang med din nye ven. Gå ind på support.polar.com/da/support/Loop_Crystal for at se videovejledningerne og den nyeste version af denne brugervejledning.

Overblik

Polar Loop Crystal

Polar Loop Crystal måler alle dine aktiviteter – hvert eneste skridt og hop i løbet af hele dagen - og viser, hvor meget de gavner dig. Funktionen belønner dig, når du har været tilstrækkelig aktiv, og hjælper dig med at bevæge dig, hvis du stadigvæk mangler lidt for at nå dit daglige aktivitetsmål.

USB-kabel

Produktsættet inkluderer et specielt USB-kabel. Brug det til at oplade batteriet og synkronisere data mellem din Polar Loop Crystal og Flow-webservicen gennem FlowSync-softwaren.

Appen Polar Flow

Få vist oplysninger om din aktivitet og træning med det samme. Flow app synkroniserer dine aktivitets- og træningsdata trådløst til webservicen Polar Flow. Hent den i App StoreSM eller Google PlayTM.

Polar FlowSync Software

Polar FlowSync synkroniserer dine data mellem din Polar Loop Crystal og Polar Flow-webservicen på din computer. Gå ind på flow.polar.com/start for at begynde at bruge din Polar Loop Crystal og for at downloade og installere FlowSync-softwaren.

Webservicen Polar Flow

Følg dine præstationer, få vejledning og se detaljerede analyser af din aktivitet og dine træningsresultater. Giv alle dine venner besked om dine præstationer. Find alt dette på flow.polar.com.

Dette indeholder æsken

Æskens indhold
  1. Polar Loop Crystal

2. Spænde med remstifter (fastgjort til Polar Loop Crystal)

3. Spændeværktøj

4. Ekstra remstift

5. Specielt USB-kabel

6. Kom i gang-vejledning med måleværktøj

Dette er din Polar Loop Crystal

Dele i Polar Loop Crystal
  1. Display

2. Berøringsknap

3. Spænde

4. Specielt USB-sendermodul