Nalazite se ovdje: Prvi koraci > Uvod

Polar Loop 2 Korisnički priručnik

Uvod

Hvala što ste kupili novi i poboljšani Polar Loop 2!

Ovaj korisnički priručnik pomoći će da se pokrenete s novim prijateljem. Idite na support.polar.com/en/Loop2 gdje ćete pronaći video vodiče i najnoviju verziju korisničkog priručnika.

Pregled

Polar Loop 2

Polar Loop 2 prati sve vaše aktivnosti – svaki korak i svaki skok tijekom dana – i pokazuje koliko vam oni koriste. On će vas nagraditi kada napravite dovoljno i pokrenuti vas ako vam još malo nedostaje do ispunjenja cilja za dnevne aktivnosti.

USB kabel

Uz komplet uređaja isporučen je korisnički USB kabel. Koristite ga za punjenje baterije i sinkronizaciju podataka između uređaja Polar Loop 2 i internetske usluge Flow pomoću softvera FlowSync.

Aplikacija Polar Flow

Za tren oka pregledajte podatke o svojim aktivnostima i vježbanju . Aplikacija Flow bežično će sinkronizirati vaše podatke o vašim aktivnostima vježbanju s internetskom uslugom Polar Flow. Nabavit ćete je na usluzi App StoreSM ili Google PlayTM.

Softver Polar FlowSync

Polar FlowSync sinkronizira podatke na vašem računalu između uređaja Polar Loop 2 i internetske usluge Polar Flow . Idite na flow.polar.com/start i počnite koristiti vaš Polar Loop 2 te preuzmite i instalirajte softver FlowSync.

Internetska usluga Polar Flow

Pratite svoja dostignuća, zatražite smjernice i pregledajte detaljnu analizu vaših aktivnosti i rezultata vježbanja. Neka svi vaši prijatelji budu upoznati s vašim dostignućima. Sve to pronaći ćete na flow.polar.com.

Što je u kutiji

Sadržaj kutije
  1. Polar Loop 2

  2. Kopča s opružnim zaticima (postavljena na Polar Loop 2)

  3. Alat za kopču

  4. Dodatni opružni zatik

  5. Korisnički USB kabel

  6. Vodič za početak rada uz alat za mjerenje

To je vaš Polar Loop 2

Dijelovi uređaja Polar Loop 2
  1. Zaslon

  2. Dodirni gumb

  3. Kopča

  4. Korisnički USB priključak