Polar Loop användarhandbok

1. INTRODUKTION

Tack för att du köpt den nya och spännande produkten Polar Loop!

Den här handboken hjälper dig att komma igång med din nya träningskompis. Gå till http://www.polar.com/en/support/loop för att se videohandledningar och den senaste versionen av denna användarhandbok.

↑ Tillbaka till början

Översikt

Polar Loop visar hur aktiv du har varit under dagen – varje steg och hopp räknas under hela dagen - och visar vilka hälsoeffekter aktiviteterna har för dig.

Den belönar dig när du har varit tillräckligt aktiv under dagen, och hjälper dig att aktivera dig om det fortfarande saknas lite för att uppnå ditt dagliga aktivitetsmål.

Tillsammans med Polar Flow webbtjänst och mobilappen är Polar Loop en utmärkt hjälp för ett aktivare liv.

Helheten: Polar Loop aktivitetsmätare, Polar Flow webbtjänst och Polar Flow mobilapp

Det här är din Polar Loop

Polar Loop består av

1. Display

2. Touch-knapp

3. Spänne

4. USB-kabel

Vad finns i boxen

Boxens innehåll

1. Polar Loop

2. Spänne med fjädrande stift (fäst på Polar Loop)

3. Verktyg för spännet

4. Extra fjäderstift

5. USB-kabel

6. Kom igång-guide med mätband

↑ Tillbaka till början