Polar Loop -käyttöohje

5. POLAR FLOW -MOBIILISOVELLUS

Polar Flow -mobiilisovelluksen avulla voit seurata ja analysoida aktiivisuustietojasi milloin tahansa ja synkronoida tiedot langattomasti Polar Loopista Polar Flow -palveluun.

Se on yhteensopiva Bluetooth Smart -yhteydellä varustettujen iOS-laitteiden kanssa iPhone 4S:stä ja iPhone 5 -sarjasta sekä vähintään iOS 7 -käyttöjärjestelmällä varustetusta iPod touch (5. sukupolvi tai uudempi) -laitteesta alkaen. Se on yhteensopiva myös eräiden Android-mallien kanssa, joissa käyttöjärjestelmä on 4.3 tai uudempi. Luettelo tällä hetkellä tuetuista laitteista on osoitteessa http://www.polar.com/fi/tuki/Flow_app.

Huomaa: Jotta voit käyttää Polar Loopia Polar Flow -mobiilisovelluksen kanssa, tuotteen asetukset on määritettävä tietokoneella. Lisätietoja tuotteen asetusten määrittämisestä on kohdassa 2. Aloittaminen .

Hanki sovellus ja yhdistä Polar Loop siihen

Varmista, että Bluetooth on kytketty päälle laitteessasi ja että käytössäsi on Internet-yhteys.

Polar Flow -mobiilisovelluksen ja Polar Loopin käytön aloittaminen

1. Lataa sovellus Apple App Store- tai Google Play -kaupasta.

2. Avaa sovellus ja kirjaudu sisään Polar-tiliisi. Odota, kunnes Connect device (Liitä laite) -ikkuna avautuu.

3. Yhdistä Polar Loop sovellukseen painamalla Loopin painiketta. Odota, kunnes Loopin näyttö sammuu ja synkronointi voi alkaa.

Pidä Polar Loopia riittävän lähellä puhelinta, jotta yhdistäminen onnistuu.

4. Hyväksy yhdistäminen napauttamalla laitteessasi OK.

Nyt Polar-tilisi asetukset siirretään Polar Flow -verkkopalvelusta sovellukseen, ja sovellus näyttää henkilökohtaiset aktiivisuustietosi ja ohjeita.

Synkronoi tiedot

iOS-käyttöjärjestelmään tarkoitettu Polar Flow -mobiilisovellus synkronoi aktiivisuustietosi ja asetuksesi automaattisesti Polar Flow -verkkopalveluun, kun sovellus on käynnissä ja laite on lähelläsi. Automaattinen synkronointi tapahtuu kerran tunnissa. Voit myös synkronoida tiedot manuaalisesti napauttamalla Polar Loopin kosketuspainiketta.

Vaikka sovellus ei olisi aktiivisena laitteessasi, se on käynnissä taustalla. Synkronoinnin voi aloittaa painamalla Polar Loopin painiketta, jos edellisestä synkronoinnista on kulunut vähintään 15 minuuttia.

Android-käyttöjärjestelmään tarkoitetussa Polar Flow -mobiilisovelluksessa ei ole automaattista synkronointia. Kun haluat synkronoida tiedot, käynnistä sovellus ja aloita synkronointi napauttamalla aktiivisuusrannekkeen kosketuspainiketta.

Lisätietoa aktiivisuudestasi

Aktiivisuuden vaikutus seuraa kaikkia päivän aikana tekemiäsi aktiivisia valintoja ja näyttää, miten ne auttavat sinua pysymään terveenä. Se palkitsee sinut aktiivisuudesta ja kehottaa lähtemään liikkeelle, jos et vielä ole saavuttanut päivittäistä aktiivisuustavoitettasi. Aktiivisuuden vaikutus antaa päivittäin, viikoittain ja kuukausittain palautetta, sillä mitä enemmän liikut, sitä suuremmat saavuttamasi terveysvaikutukset ovat. Voit tarkistaa edistymisesi matkapuhelimestasi tai verkosta.

Aktiivisuusalueet: Polar Loop seuraa päivittäistä aktiivisuuttasi viidellä eri tasolla: lepo, istuallaan, matala, keskimääräinen ja korkea. Se mittaa eri aktiivisuusalueita (matala, keskimääräinen ja korkea), ja tavoite täyttyy nopeammin korkeammalla aktiivisuustasolla. Polar Loop -rannekkeessa "UP" tarkoittaa matalaa, "WALK" keskimääräistä ja "JOG" korkeaa tehoa. Mobiilisovelluksen aktiivisuusohjauksessa Polar Flow -verkkopalvelussa on lisää esimerkkejä matalan, keskimääräisen ja korkean intensiteetin aktiviteeteista.

Passiivisuusilmoitus: Ilmoittaa, kun olet istunut liian kauan.

Edistynyt aktiivisuuden analysointi: Kokonaisaktiivisuusaika kertoo keholle ja terveydelle hyödyllisen kehon liikkeen kumulatiivisen keston. Saat yksityiskohtaista tietoa fyysisestä aktiivisuudestasi ja sen tuomista terveyttä edistävistä vaikutuksista sekä passiivisista jaksoistasi ja liian pitkistä paikallasi viettämistäsi jaksoista.

Polar Flow -sovellus

Analysoi sykeharjoitteluasi

Jos olet käyttänyt harjoituksissasi sykesensoria, voit tarkastella harjoitustietojasi yksityiskohtaisemmin milloin tahansa. Valitse haluamasi harjoitus, niin näet sykekäyrän, maksimi- ja keskisykkeen, poltetut kalorit ja rasvan osuuden poltetuista kaloreista. Näet myös rasvaa polttavalla ja kuntoa parantavalla alueella vietetyn ajan ja saat lisätietoja harjoituksen vaikutuksesta. Harjoituksen vaikutus -ominaisuus antaa motivoivaa palautetta harjoituksistasi ja kertoo harjoituksesi vaikutukset.

Huomaa: Harjoituksen vaikutus on käytettävissä vain, jos pysyit harjoituksesi aikana vähintään kymmenen minuutin ajan sykealueella, joka on vähintään 50 % maksimisykkeestäsi.

↑ Sivun alkuun