Polar Loop -käyttöohje

1. JOHDANTO

Kiitos uuden ja hauskan Polar Loopin hankinnasta.

Tämän käyttöohjeen avulla pääset alkuun uuden ystäväsi kanssa. Videotutoriaaleja ja tämän käyttöohjeen uusimman version löydät osoitteesta http://www.polar.com/fi/tuki/Loop.

↑ Sivun alkuun

Yleiskuva

Polar Loop seuraa kaikkea aktiivisuuttasi – askel askelelta ja hyppy hypyltä pitkin päivää – ja kertoo, mitä hyötyä siitä sinulle on.

Se palkitsee sinut aktiivisuudesta ja kannustaa lähtemään liikkeelle, jos et vielä ole saavuttanut päivittäistä aktiivisuustavoitettasi.

Yhdessä Polar Flow -verkkopalvelun ja -mobiilisovelluksen kanssa se on täydellinen ratkaisu aktivoitumiseen.

Kokonaiskuva: Polar Loop -aktiivisuusranneke, Polar Flow -verkkopalvelu ja Polar Flow -mobiilisovellus.

Tämä on Polar Loop

Polar Loopin osat

1. Näyttö

2. Kosketuspainike

3. Solki

4. Oma USB-liitin

Laatikon sisältö

Laatikon sisältö

1. Polar Loop

2. Jousitapeilla varustettu solki (liitetty Polar Loopiin)

3. Solkityökalu

4. Varajousitappi

5. Oma USB-kaapeli

6. Pikaopas ja mittaustyökalu

↑ Sivun alkuun