Brukerhåndbok for Polar Loop

1. INNLEDNING

Takk for at du har kjøpt den nye og spennende Polar Loop!

Denne brukerhåndboken vil hjelpe deg med å komme i gang med din nye kompis. For å ta en titt på videoveiledninger og lese den siste versjonen av denne brukerhåndboken, kan du gå til http://www.polar.com/en/support/loop.

↑ Tilbake til toppen

Oversikt

Polar Loop registrerer all aktiviteten din – hvert steg og hvert hopp i løpet av dagen – og viser deg hvordan aktiviteten er bra for deg.

Funksjonen belønner deg når du har gjort nok og får deg til å bevege på deg hvis du fortsatt ikke har nådd det daglige aktivitetsmålet ditt.

Sammen med Polar Flow-nettjenesten og -mobilapplikasjonen er Polar Loop en perfekt løsning for å bli aktiv.

Oversiktsbilde: Polar Loop-aktivitetssporer, Polar Flow-nettjeneste og Polar Flow-mobilapplikasjon

Dette er Polar Loop

Polar Loop-deler

1. Display

2. Knapp

3. Spenne

4. USB-kontakt

Innhold i esken

De ulike delene

1. Polar Loop

2. Spenne med fjærstifter (festet til Polar Loop)

3. Spenneverktøy

4. Ekstra fjærstift

5. USB-kabel

6. Hurtigveiledning med måleverktøy

↑ Tilbake til toppen