Gebruiksaanwijzing Polar Loop

1. INLEIDING

Bedankt voor het aanschaffen van de nieuwe en fascinerende Polar Loop!

Deze gebruiksaanwijzing helpt je op gang met je nieuwe vriend. Ga naar http://www.polar.com/en/support/loop om de video-instructies en de laatste versie van deze handleiding te bekijken.

↑ Terug naar boven

Overzicht

Polar Loop volgt al je activiteiten – elke stap en sprong tijdens de hele dag – en laat zien hoe goed dat voor je is.

Hij beloont je wanneer je genoeg gedaan hebt en zet je in beweging als je je dagelijkse activiteitsdoel nog niet bereikt hebt.

Samen met de webservice Polar Flow en de mobiele app is het de perfecte methode om actief te worden.

Het totale beeld: Activiteitenvolger Polar Loop, webservice Polar Flow en mobiele app Polar Flow

Dit is je Polar Loop

Onderdelen Polar Loop

1. Display

2. Aanraakknop

3. Gesp

4. Speciale USB-connector

Inhoud van de verpakking

Inhoud verpakking

1. Polar Loop

2. Gesp met pinnetjes (bevestigd aan Polar Loop)

3. Gespgereedschap

4. Extra pinnetje

5. Speciale USB-kabel

6. Beknopte gebruiksaanwijzing met meetgereedschap

↑ Terug naar boven