Brugervejledning til Polar Loop

1. INTRODUKTION

Tak for dit køb af den nye og spændende Polar Loop!

Denne brugervejledning hjælper dig med at komme i gang med din nye ven. Gå ind på http://www.polar.com/en/support/loop for at se videovejledningerne og den nyeste version af denne brugervejledning.

↑ Tilbage til toppen

Overblik

Polar Loop måler alle dine aktiviteter – hvert eneste skridt og hop i løbet af hele dagen - og viser, hvor meget de gavner dig.

Den belønner dig, når du har bevæget dig nok og hjælper dig med at komme i gang, hvis du stadigvæk mangler lidt, inden du når dit daglige aktivitetsmål.

Sammen med webtjenesten og mobil-appen Polar Flow er det en perfekt løsning til at blive aktiv.

Det store overblik: Aktivitetsmåleren Polar Loop, webtjenesten Polar Flow og mobil-appen Polar Flow

Dette er din Polar Loop

Dele i Polar Loop

1. Display

2. Touch-knap

3. Spænde

4. Specielt USB-stik

Dette indeholder æsken

Æskens indhold

1. Polar Loop

2. Spænde med remstifter (fastgjort til Polar Loop)

3. Spændeværktøj

4. Ekstra remstift

5. Specielt USB-kabel

6. Kom i gang-vejledning med måleværktøj

↑ Tilbage til toppen