Du är här: Polar H10 pulssensor > Sensorminne

Sensorminne

H10 har ett internt minne som kan lagra pulsdata för ett träningspass. Du startar träningspasset i Polar Beat mobilapp och den överför också data från sensorn efter träningen. Det är särskilt praktiskt i sporter där du inte kan ha din mobil eller klocka med dig.

Så här använder du det:

1. Tag på dig sensorn.
  2. Öppna Polar Beat-appen i din mobil som du har parat ihop sensorn med.
  3. Välj din sportprofil, Spara puls med sensor och Starta
  4. Efter träningspasset kan du stoppa registreringen antingen genom att trycka på stoppknappen på displayen eller genom att ta bort sändarenheten från bältet.

När du kommer tillbaka till din mobils Bluetooth-område erbjuder Beat automatiskt nedladdning av dina avslutade träningspass från sensorminnet och synkronisering av din Flow-dagbok. Om du har tagit bort sändarenheten från bältet sätter du tillbaka den på bältet och bär sensorn runt bröstkorgen för att säkerställa anslutning med Beat och smidig dataöverföring.