Du är här: Polar H10 pulssensor > Länkning

Länkning

Länka med Polar Beat

Pulssensorn måste länkas direkt i Polar Beat-appen.

Så här länkar du en pulssensor med Polar Beat:

1. Använda sensorn.
  2. Öppna Polar Beat-appen på din Android- eller iOS-enhet.
  3. Gå till appens inställningsavsnitt och hitta pulssensorn. När din sensor har hittats trycker du på LÄNKA.

Observera att H10 skickar din pulssignal samtidigt via Bluetooth och ANT+. Du kan stänga av ANT+-överföringen från Beat-inställningarna under pulssensor.

Länka med en Polar-klocka

Du måste bära sensorn när du länkar den.

Se användarhandboken för din Polar-klocka på support.polar.com för specifika länkningsanvisningar.