Du är här: Polar H10 pulssensor > Komma igång

Komma igång

Polar H10 pulssensor är kompatibel med Bluetooth® och ANT+™-enheter som stöder pulsmätning. En separat app krävs för att visa pulsdata på den mottagande enheten (till exempel en mobiltelefon). Vi rekommenderar att du använder Polar Beat-appen, men du kan också använda andra appar.

Observera att H10 skickar din pulssignal samtidigt via Bluetooth och ANT+. Du kan stänga av ANT+-överföringen från Beat-inställningarna under pulssensor.

Om du har ett Polar Flow-konto synkroniserar Polar Beat automatiskt dina träningsfiler till den. Observera att du måste logga in på ditt Polar Flow-konto när du startar Polar Beat för att synkroniseringen ska fungera.

När du använder Polar H10 för första gången måste du länka pulssensorn med din mottagande enhet. Mer information om länkning finns i tillverkarens bruksanvisning för mobilappen.

Polar H10 pulssensor är också kompatibel med Polar träningsdatorer med hjälp av GymLink-tekniken. Mer information finns på support.polar.com.

För att säkerställa ett tillräckligt överföringsområde från din Polar H10 pulssensor till den mottagande enheten ska du hålla enheten framför dig. Ett bra ställe är i en framficka eller fäst på ett bälte. Bär inte den mottagande enheten på ryggen (till exempel i en bakficka eller ryggsäck).