Du är här: Polar H10 pulssensor > Firmware-uppdateringar

Uppdatering av mjukvara

Med Polar H10 pulssensor kan vi uppdatera sensorn för att förbättra den eller tillföra nya funktioner. Du kommer att kunna uppdatera mjukvaran via mobilapparna Polar Beat och Polar Flow.

För att ta emot mjukvaruuppdateringar, måste din H10 pulssensor vara parkopplad med Polar Beat- eller Polar Flow-appen, Android eller iOS. Appen anger om det finns en uppdatering tillgänglig och guidar dig genom den.

Om du använder H10 med Polar A360, M400, A300, M450, V650, M200, M600 eller en app/enhet från tredje part, måste sensorparkoppling utföras efter en uppdatering/ett batteribyte.