Olet täällä: Polar H10 -sykesensori > Sykesensorin huoltaminen

Sykesensorin huoltaminen

Sykesensori on erittäin tekninen laite, jota on käsiteltävä varoen. Varmista luotettavat mittaustulokset ja sykesensorin mahdollisimman pitkä käyttöikä noudattamalla huolto-ohjeita. Seuraavat ohjeet auttavat täyttämään takuun vaatimukset.

Lähetinyksikkö: Irrota lähetinyksikkö kiinnitysvyöstä jokaisen käyttökerran jälkeen ja kuivaa lähetinyksikkö pehmeällä pyyhkeellä. Puhdista lähetinyksikkö tarvittaessa miedolla saippua-vesiliuoksella. Älä käytä puhdistamiseen alkoholia tai hankaavia materiaaleja (kuten teräsvillaa tai puhdistuskemikaaleja).

Kiinnitysvyö: Huuhtele kiinnitysvyö juoksevan veden alla jokaisen käyttökerran jälkeen ja ripusta se kuivumaan. Puhdista kiinnitysvyö tarvittaessa hellävaraisesti miedolla saippua-vesiliuoksella. Älä käytä kosteuttavia saippuoita, sillä niistä voi jäädä jäämiä kiinnitysvyöhön. Älä liota, silitä, kuivapese, äläkä käytä valkaisuainetta. Älä venytä kiinnitysvyötä tai taivuta sen elektrodipintoja jyrkästi.

Kuivaa kiinnitysvyö ja lähetinyksikkö ja säilytä ne erillään. Tämä pidentää sykesensorin pariston käyttöikää. Säilytä sykesensori kuivassa ja viileässä paikassa. Hapettumisen välttämiseksi sykesensoria ei kannata säilyttää märkänä esimerkiksi hengittämättömästä materiaalista valmistetussa urheilukassissa. Älä jätä sykesensoria pitkäksi aikaa suoraan auringonpaisteeseen.

Tarkista kiinnitysvyön lapusta, onko kiinnitysvyö konepestävä. Älä koskaan kuivaa kiinnitysvyötä tai lähetinyksikköä kuivausrummussa!