Olet täällä: Polar H10 -sykesensori > Paristot ja akut

Paristot

Sykesensorin pariston varaustaso näkyy vastaanotinlaitteessa.

Kaikissa lähetinyksiköissä on käyttäjän vaihdettavissa olevat paristot. Voit vaihtaa pariston itse noudattamalla seuraavia ohjeita.

1. Avaa paristotilan kansi pienen, tasapäisen työkalun avulla.

2. Poista vanha paristo paristotilan kannesta.
  3. Aseta uusi paristo (CR2025) kanteen negatiivinen (-) puoli ulospäin.
  4. Kohdista paristotilan kannessa oleva uloke lähetinyksikössä olevaan uraan ja paina kansi takaisin paikalleen. Tästä kuuluu napsahdus.

Sensori tulee yhdistää uudelleen päivityksen / pariston vaihtamisen jälkeen, jos käytät H10:tä yhdessä Polar A360:n, M400:n, A300:n, M450:n, V650:n, M200:n, M600:n tai kolmannen osapuolen sovelluksen / laitteen kanssa. Katso ohjeet.

Varmista paristoa vaihtaessasi, ettei tiivisterengas ole vahingoittunut. Vahingoittunut tiivisterengas on vaihdettava uuteen.

Tiiviste-/paristosettejä on saatavana Polar-jälleenmyyjiltä ja valtuutetuista Polar-huoltopisteistä. Yhdysvalloissa ja Kanadassa tiivisteitä on saatavissa valtuutetuista Polar-huoltopisteistä. Yhdysvalloissa tiivisterengas-/paristosarjoja voi ostaa myös osoitteesta www.shoppolar.com.

Pidä paristot poissa lasten ulottuvilta. Jos paristo niellään, ota välittömästi yhteyttä lääkäriin. Paristojen hävittämisessä on noudatettava paikallisia jätehuoltomääräyksiä.