Gebruiksaanwijzing Polar FT1, FT2

4. TRAININGSBESTAND BEKIJKEN

Uw meest recente trainingsgegevens blijven in het geheugen van de trainingscomputer onder FILE (Bestand) totdat u een nieuwe trainingssessie registreert. De gegevens worden dan vervangen door die van de nieuwe training.

FILE (Bestand) is beveiligd tegen onbedoeld starten van een nieuwe registratie en alleen trainingen die langer dan een minuut hebben geduurd, worden opgeslagen.

1. Druk in de tijdweergave twee keer op de knop.

FILE (Bestand) wordt weergegeven.

1. Wacht even totdat de totale duur van de trainingssessie wordt weergegeven.

1. Druk op de knop. Uw gemiddelde hartslag (AVG) van de trainingssessie wordt weergegeven.

1. Druk op de knop. Uw maximale hartslag (MAX) van de trainingssessie wordt weergegeven.

1. Druk op de knop. De datum van uw laatste trainingssessie wordt weergegeven.

Druk op de knop om terug te gaan naar de tijdweergave.

↑ Terug naar boven