Polar Cadence sensor Användarhandbok: Viktig information > Teknisk specifikation

Teknisk specifikation

Arbetstemperatur:

-10 ºC to +50 ºC

Batterilivslängd:

Ca. 1400 timmars användning

Noggrannhet:

±1 %

Material:

Termoplast

Vattenbeständighet:

Stänktät

FCC ID: INWY6

Bluetooth QD ID: B021137

Copyright © 2021 Polar Electro Oy, FI-90440 KEMPELE.

Med ensamrätt. Ingen del av denna bruksanvisning får användas eller kopieras utan skriftligt tillstånd från Polar Electro Oy. Namn och logotyper som märkts med symbolen ™ i denna bruksanvisning eller på förpackningen till denna produkt är varumärken som tillhör Polar Electro Oy. Namn och logotyper som märkts med symbolen ® i denna bruksanvisning eller på förpackningen till denna produkt är registrerade varumärken som tillhör Polar Electro Oy. Bluetooth® ordmärke och logotyper är registrerade varumärken som tillhör Bluetooth SIG, Inc. och all användning av dessa märken av Polar Electro Oy sker under licens.

1.0 SV 07/2021