Polar Cadence sensor Användarhandbok: Introduktion > Introduktion

Introduktion

Polar kadenssensor har utformats för att mäta kadensen, dvs. trampfrekvensen i antal varv per minut, när du cyklar. Sensorn är kompatibel med Bluetooth® Smart Ready-enheter som stöder Bluetooth® Cycling Speed och Cadence Service.

Du kan använda kadenssensorn med dussintals ledande fitnessappar och många Polar-produkter som använder Bluetooth® Smart. Kontrollera alla produkter och enheter som är kompatibla på support.polar.com.