Polar Cadence sensor Användarhandbok: Komma igång > Sammankoppling av kadenssensor

Sammankoppling av kadenssensor

Din nya kadenssensor måste sammankopplas med den mottagande enheten för att kunna ta emot kadenssensordata. Mer information finns i användarhandboken för den mottagande enheten eller mobilapplikationen.

Vi rekommenderar att du har den mottagande enheten i ett cykelfäste på styrstången för att säkerställa en god anslutning mellan kadenssensorn och enheten.