Polar Cadence sensor Användarhandbok: Viktig information > Batteri för kadenssensor

Batteri för kadenssensor

Batteriet kan inte bytas ut. Sensorn är förseglad för att maximera mekanisk livslängd och pålitlighet. Kontakta din auktoriserade återförsäljare eller Polars kundservice för att köpa en ny sensor. Du kan också köpa sensorer online. Gå till www.polar.com för att hitta Polars onlinebutik i ditt land.

Batterinivån för sensorn visas på den mottagande enheten om den stöder Bluetooth® batteriservice.

För att öka batterilivslängden går sensorn in i ett vänteläge trettio minuter efter att du slutat cykla och magneten inte passerar sensorn.