Polar Cadence sensor käyttöohje: Tärkeitä tietoja > Tekniset tiedot

Tekniset tiedot

Toimintalämpötila:

-10 °C ... +50 °C

Pariston kesto:

noin 1 400 käyttötuntia

Tarkkuus:

±1 %

Materiaali:

termoplastinen polymeeri

Vesitiiviys:

roiskevedenkestävä

FCC ID: INWY6

Bluetooth QD ID: B021137

Copyright © 2021Polar Electro Oy, 90440 KEMPELE.

Kaikki oikeudet pidätetään. Tämän käyttöohjeen mitään osaa ei saa käyttää tai jäljentää missään muodossa tai millään tavoin ilman Polar Electro Oy:n ennalta myöntämää kirjallista lupaa. Tässä käyttöohjeessa tai tuotteen pakkauksessa ™-symbolilla merkityt nimet ja logot ovat Polar Electro Oy:n tavaramerkkejä. Tässä käyttöohjeessa tai tuotteen pakkauksessa ®-symbolilla merkityt nimet ja logot ovat Polar Electro Oy:n rekisteröityjä tavaramerkkejä. Bluetooth®-sanamerkki ja-logot ovat Bluetooth SIG, Inc.:n rekisteröityjä tavaramerkkejä, ja Polar Electro Oy käyttää niitä vain käyttöoikeuden perusteella.

1.0 FIN 07/2021