Polar Cadence sensor käyttöohje: Esittely > Introduction

Esittely

Polar-poljinnopeussensori mittaa pyöräilyn aikana poljinnopeutta eli polkimien pyörähdyksiä minuutissa. Sensori on yhteensopiva Bluetooth® Cycling Speed and Cadence Service -palvelua tukevien Bluetooth® Smart Ready -laitteiden kanssa.

Voit käyttää poljinnopeussensoria useiden johtavien kuntoilusovellusten ja Bluetooth® Smart -teknologiaa käyttävien Polar-tuotteiden kanssa. Näet yhteensopivat tuotteet ja laitteet osoitteesta support.polar.com.